Mainos

Intiimialueen karvanpoistoa ei kannata ujostella

Usko tai älä, intiimialueen karvanpoisto voi olla jopa miellyttävä kokemus. Ammattilaisen käsissä ei kannata ujostella. Tarjolla on monia hellävaraisia vaihtoehtoja.

Intiimialueen karvanpoisto on nykyään suositumpaa kuin koskaan. Siluetti Span spa manager Niina Pyy tietää, että suomalaisnaiset eivät ujostele karvanpoistoon tulemista. Perinteinen vahaus on monen suosikki, mutta sokerointi ja karvanpoisto lasermenetelmin ovat kasvattaneet suosiotaan.

Yhä useampi valitsee karvanpoistoon sokeroinnin, joka on nopea, tehokas ja hellävarainen tapa päästä eroon karvoituksesta. Kun hoidossa käy säännöllisesti, karvankasvu myös hidastuu jonkin verran.

Karvojen poisto laserilla sopii niille, jotka haluavat päästä karvoituksesta kokonaan. Laser sopii intiimialueen karvanpoistoon hienosti, sillä se poistaa tehokkaimmin tumman karvoituksen. Esimerkiksi vaalean ylähuulikarvoituksen poistaminen voi olla laserilla vaikeampaa.

Laserhoidossa käydään yleensä noin viisi kertaa kuukauden välein, sillä laser tuhoaa vain kasvuvaiheessa olevaa karvaa. Vaikka laserhoito on vahausta tai sokerointia hinnakkaampaa, maksaa se itsensä jo vuodessa takaisin, sillä karvat pysyvät poissa pysyvästi.

Rohkeasti kauneushoitolaan

Pyy lohduttaa niitä, joita karvanpoisto ammattilaisen käsissä jännittää. Kipua pelkäävä voi valita pintapuudutuksen ja ujostelevan kannattaa muistaa, että kyseessä ovat ammattilaiset, jotka tekevät karvanpoistoa työkseen.

– Jos karvanpoisto jännittää, sitä voi koittaa aluksi vaikka vain pienelle alueelle, Pyy ehdottaa.

Pyy suosittelee ammattilaisen luokse tulemista, sillä tarkka intiimialueen karvanpoisto kotona vaatii aikamoista akrobatiaa. Ammattilaisen käsissä karvanpoisto on myös yleensä vähemmän tuskallista.

– Asiakaspalautteissa lukee usein, että "tämähän oli ihan mukava kokemus, eikä sattunutkaan", Pyy kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.