Internet hullaantui! Game of Thrones -näyttelijä teki paluun sarjan viimeisessä jaksossa – tunnistaisitko samaksi henkilöksi?

Hittisarjan fanit kokoontuivat elokuvateatteriin 1:17
Game of Thrones keräsi suomalaisfanit elokuvateatteriin.

Lino Facioli palasi vanhaan rooliinsa Game of Thrones -sarjan päätösjaksossa.

Fantasiadraama Game of Thrones on nyt taputeltu. Sarjan viimeinen jakso herätti katsojissaan sekä negatiivisia että positiivisia reaktioita. Yksi jaksossa faneja ilahduttanut asia oli Lino Faciolin palaaminen Robin Arrylin rooliin.

Sarjassa Robin Arryl tunnetaan pilalle hemmoteltuna lordina, joka peri tittelin hyvin nuorena isänsä Jon Arrynin menehdyttyä. Arrylin rooli sarjassa oli erityisen merkittävä 5. ja 6. tuotantokaudella. Sarjan päätösjaksossa Robin Arryl nähtiin istumassa muiden suurvaltojen rinnalla päättämässä, kenelle 7 kuningaskunnan kruunu kuuluu. Jaksossa nähtiinkin pojasta miehenaluksi kasvanut Facioli.

Katsojat innostuivat Faciolin muodonmuutoksesta niin paljon, että Faciolin Instagram-tilin seuraajamäärät räjähtivät. Faciol on kerännyt myös runsaasti positiivista palautetta miehistyneestä olemuksestaan. Itse hän suhtautuu asiaan huumorilla.

– Rehellisesti, nauran ja yritän olla mahdollisimman nöyrä. En osaa suhtautua kehuihin. Rakastan niitä, mutta miten niihin tulisi reagoida? En tiedä mitä tehdä mutta nautin siitä, todella, Facioli kommentoi BuzzFeedille.

Lue myös:

    Uusimmat