C-lohko kerää katseet Mestarien liigan tiistai-illassa – "PSG:llä suurempi kysymys miten pysyvät Napolin kyydissä"

Jalkapallon Mestarien liigan neljännellä alkulohkokierroksella pelataan jo suurilla panoksilla. Äärimmäisen mielenkiintoinen tilanne on erityisesti C-lohkossa, jossa Liverpool on kärjessä pisteen erolla Napoliin ja kahdella pisteen kaulalla kolmantena olevaan PSG:hen. C Moren asiantuntijoiden mukaan Napolilla on täydet mahdollisuudet ainakin vaikeuttaa pariisilaisten jatkoonpääsyä.

MAINOS

Napoli - PSG suorana lähetyksenä C More Sport 1:lla ja suoratoistopalvelussa tiistaina kello 22.00

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden ennakointia tiistaina pelattavasta C-lohkosta.

PSG oli kolmannella ottelukierroksella vaikeuksissa 2-2-tasapeliin päättyneessä kotipelissään Napolia vastaan. Materiaalin puolesta pariisilaiset ovat suuri ennakkosuosikki, mutta Napoli on löytänyt Carlo Ancelottin valmennuksessa uusia ulottuvuuksia erityisesti hyökkäyspeliinsä.

– PSG saa olla ensimmäisen keskinäisen ottelun jälkeen tyytyväinen, että pääsi Ángel Di Marian upean tasoitusmaalin myötä edes tasapeliin, C Moren asiantuntija Petri Pasanen summasi Urheiluextrassa.

Mika Väyrysen mukaan PSG:n tulee nyt puolestaan keskittyä nimenomaan Napolin laitapelaamiseen.

– Napoli hallitsi ottelua alusta asti ja teki sen nimenomaan laitojen kautta. Vasen puolustaja Mario Rui ja oikealla pelannut José Callejón aiheuttivat jatkuvasti ongelmia PSG:lle nousujensa kautta.

Urheiluextrassa kuullaan myös vanhan seuransa kohtaavan Napoli-valmentaja Ancelottin ajatuksia Mestarien liigasta ja tulevasta ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat