Imitaatioistaan kehuttu Heikki Paasonen paljastaa kikkansa

Heikki Paasonen on päässyt Putouksessa näyttämään kykynsä näyttelijänäkin. Miltä uudet haasteet ovat tuntuneet juontajasta?

Putouksen tähtien syksyn urakka on edennyt jo yli puolen välin, sillä lauantaina ruutuun pamahtaa jo kauden viides suora Putous-lähetys. Ohjelman juontaja Heikki Paasosen mielestä viikot ovat vierineet nopeaan tahtiin. 

– Tuntuu siltä, että energiat riittäisi kyllä useampiinkin lähetyksiin, Paasonen kertoo.

Paasonen on viime viikkoina nähty Putouksessa useissa sketseissä ja erityisesti mies on kunnostautunut imitaatioissa. Hän on päässyt eläytymään esimerkiksi räppäri Petri Nygårdiksi ja Napakymppi-legenda Kari Salmelaiseksi. Vaikka Paasonen on suoriutunut koitoksista hienosti, helppoa se ei ole ollut.

– Kovia haasteita ne ovat olleet, sillä imitaatio ei todellakaan ole leipälajini! Niitä on joutunut hakemaan paljon, mutta toisaalta on ollut mukavaa ja vähän yllättävääkin huomata, kuinka kova luotto minuun on ollut, kun olen päässyt näitä tekemään. Kai se on niin, että vastuu kasvattaa, Paasonen naurahtaa.

Vuorosanojen opiskeluun Paasonen on juontajankin töissään tottunut, mutta imitaatiot mies on ottanut haltuunsa eräällä hyväksi havaitsemallaan kikalla.

– Kun ei ole oikea imitaattori, niin ainoa tapa onnistua on vetää hahmo yli. Itse yritän aina löytää yhden jutun, jota korostan yli – esimerkiksi minun Kari Salmelaiseni hoki koko ajan että voe mahooton

Positiivista palautetta on tullut molemmista imitaatioista sosiaalisen median lisäksi hahmojen esikuvilta – sekä Nygård että Salmelainen ovat olleet mielissään "kaksoisolennoistaan".

– Totta hitossa se lavalle meneminen pelottaa, mutta Putous on onneksi myös aika turvallinen paikka tehdä tällaista. Meno saa olla överiä ja se on kaikilla tiedossa, joten siitä kukaan tuskin myöskään menee loukkaantumaan.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat