Imettävää huippumallia kritisoitiin – Chrissy Teigeniltä jäätävä näpäytys ilkimyksille

Supertähtien upeat raskaustyylit 0:30

Huippumalli ja tv-kasvo Chrissy Teigen näpäyttää naisen julkaisemaa imetyskuvaa kritisoineita henkilöitä.

Katso yllä olevalta videolta tähtien upeat raskaustyylit!

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen, 32, ja muusikko John Legend, 39, saivat hiljattain toisen lapsensa.

Kaunotar julkaisi Instagram-tilillään äitiyttä hehkuvan kuvan, jossa hän imettää tulokasta nimeltään Miles Theodore Stephens.

Kuvassa Luna-sisko on tuonut myös nukkensa ruokailemaan suloisesti. Kuva sai kuitenkin imetysvastaiset kriitikot liikkeelle. Useat kommentoivat sitä liian paljastavaksi ja rohkeaksi.

– Kultaseni. Haluat vain huomiota. Kuinka surullista, henkilö kommentoi kuvan yhteydessä.

– Mautonta. Jotkut asiat pitäisi olla yksityisiä.

Supermalli antoi palautetta kiusaajilleen Twitterissä.

– Teet vauvan imettämisestä ison asian, koska sinulla on outoja tissiongelmia, nainen kirjoittaa.

Suurin osa kommenteista on erittäin positiivisia, missä kaunotarta ylistetään imettämisen normalisoinnista. Kommentoijat ovat iloisia siitä, että isonluokan julkkis käyttää alustaansa merkittävän asian esiin nostamiseksi.

Näpäytti aikaisemminkin

Teigen on ilmeisen tottunut vihapostiin, sillä tähti julkaisi aikaisemmin kuvan yhteydessä osuvan tekstin äitiystrollaajille.

– Pitäisikö minun julkaista kuva, missä hänen päänsä näyttää tukemattomalta, mutta kasvoni näyttää hyvältä ja Luna on tippumassa aidan yli.

– Vai julkaisenko sen missä hänen päänsä on tuettu, mutta kasvoni ovat ihan ok ja Luna on tippumassa vai julkaisenko sen, missä vauva itkee, kasvoni näyttävät hyvältä ja Luna on tippumassa, kaunotar näpäyttää osuvasti.

Parin esikoistyttö Luna syntyi huhtikuussa 2016. Laulaja ja malli tutustuivat toisiinsa Legendin Stereo-kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2007.

Lue myös:

    Uusimmat