Donald Trumpilta meni maltti – blokkasi huippumallin Twitteristä: "Kukaan ei pidä sinusta"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja huippumalli Chrissy Teigen naljailivat toisilleen vuosikausia Twitterissä. Nyt presidentti pani pisteen kinastelulle.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on viimein estänyt huippumalli Chrissy Teigenin Twitter-tilin peräti yhdeksän vuotta kestäneen naljailun jälkeen.

Viimeinen niitti oli Teigenin vastaus Trumpin lähettämään twiittiin, jossa presidentti penää tukea puolueensa kannattajilta. Teigen vastasi twiittiin vapaasti suomennettuna: ”Lol, kukaan ei pidä sinusta.”

Teigen jakoi myöhemmin kuvan, josta selviää, että Trump on estänyt häntä näkemästä twiittejään.

– Yhdeksän vuotta kestäneen vihaamisen jälkeen se, että kerron, ettei kukaan pidä hänestä, katkaisi kamelin selän, Teigen hämmästelee.

Teigenin Trump-pilkka on ollut varsin systemaattista vuosien varrella. Kerran Teigen esimerkiksi twiittasi itsestään kuvan katsoessaan American Psycho -elokuvaa ja kertoi kuvan yhteydessä katsovansa dokumenttia Trumpin elämästä. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen julkisuuden henkilö, jonka Trump blokkaa. Kesäkuussa 2017 hän esti kirjailija Stephen Kingin näkemästä twiittejään. 

King heitti toistuvasti Trumpiin kohdistuvia herjoja, muun muassa Trumpin covfefe-twiitistä, joka herätti taannoin maailmanlaajuista hilpeyttä. King on myös kutsunut Trumpia valepresidentiksi.

Lue myös:

    Uusimmat