Ilves hankki kovan luokan paluumuuttajan – kausi tuotti jättimäisen liikevoiton

C Moren studio analysoi Ilvestä – esille nousee menestyksen portaikko 5:05
Mihin Ilves on menossa? C Moren studio keskusteli SM-liigan pudotuspelien aikana tamperelaisseuran tulevaisuudesta.

Viisi kautta KHL:ssä kiekkoillut puolustaja Jyrki Jokipakka palaa kasvattajaseuraansa Ilvekseen yhden vuoden mittaisella sopimuksella. Tamperelaisseura tiedotti torstaina myös muista uusista sopimuksistaan.

Jokipakka, 30, pelasi viimeksi Ilveksessä kaudella 2012–13. Hän teki Suomesta lähdettyään neljän vuoden kierroksen Dallas Starsin ja Calgary Flamesin NHL-organisaatioissa.

Jokipakka on pelannut urallaan 150 NHL:n ja 242 KHL:n runkosarjaottelua. Hän on myös edustanut Suomen maajoukkuetta vuoden 2015 MM-kisoissa ja vuoden 2016 World Cupissa.

Ilves tiedotti lisäksi hankkineensa hyökkääjä Eetu Tuulolan, joka pelasi viime kaudella AHL:ää kovin tehoin 14+11=25. Tuulola teki kaudella 2018-19 HPK:ssa tehot 16+10=26.

Tupsukorvien rivit vahvistuvat myös 31-vuotiaalla kanadalaispuolustajalla Kevin Czuczmanilla. 191-senttisen Czuczmanin sopimus on vuoden mittainen. Hyökkääjä Joonas Oden ja puolustaja Dominik Masin puolestaan jatkavat seurassa.

Ilveksellä menee kovaa myös taloudellisella puolella. Päättyneen tilikauden tulos oli 2,4 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin tulos oli 113 tuhatta euroa tappiollinen. Taustayhtiö Ilves-Hockey Oy:n liikevaihto kohosi aiemmasta 5,2 miljoonasta eurosta peräti 11,1 miljoonaan euroon.

Juttua päivitetty kello 16.32 – Tuulolan pelipaikka on hyökkääjä ei puolustaja.

Lue myös:

    Uusimmat