Ilkka Kanerva Niinistöstä: En pokkuroi

Kansanedustaja Ilkka Kanerva on presidenttiehdokas Sauli Niinistön hyvä kaveri. Muuttuuko asetelma, jos Saulista tulee presidentti?

Siihen aikaan kun presidenttiehdokas Sauli Niinistö oli vielä vallaton poikamies, hän vietti usein rentouttavaa vapaata ystävänsä Ilkka Kanervan kanssa kaupungin yöelämässä. Kaksi ystävää, kaksi saman puolueen poliitikkoa.

Vuodet ovat vierineet. Toinen on saanut poliittisesti lähes kaiken, toinen menettänyt paljon. Jos ei muuta, niin maineensa. Sauli Niinistö tähtää presidentiksi, myös Ilkka Kanerva on tehnyt huikean poliittisen uran, mutta ollut naisten ja tekstiviestikohujen takia ikävissä lööpeissä monta kertaa. Vuonna 2008 viestittely maksoi Kanervalle ulkoministerin paikan.Viimeksi Kanervan uskotaan saaneen epäilyttäviä etuja liikemiehiltä 60 -vuotissyntymäpäivänään. Kevät näyttää, mihin tulokseen oikeus lopulta päätyy.

Mikäli Sauli Niinistöstä tulee seuraava Suomen presidentti, syntyy kaverusten välille jännä tilanne.

– Tunnen Saulin oikein hyvin, ei minun tarvitse pokkuroida. Jos Sauli valitaan presidentiksi, niin tietenkin virallisissa tilaisuuksissa käyttäydyn ilman muuta virallisesti. Muutoin meidän asetelma ei muutu, olisihan se aika hassua, naurahtaa Ilkka Kanerva.

Ennusta: Onko kaverisi Sauli tuleva presidentti?

– Haluan pitää jännitystä yllä, muuten ihmiset eivät käy äänestämässä. Sanotaan, että se asia on tähtiin kirjoitettu juttu!

MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja