Ilkka Heiskanen ukkiudesta ja perheestä: Kaikki muu on jonninjoutavaa piperrystä

7:05

Näyttelijä Ilkka Heiskanen, jolla on kuusi lasta ja kuusi lastenlasta, kertoi Studio55.fi-lähetyksessä siitä, mitä ukkina oleminen hänelle merkitsee.

– Nuorena hurjapäänä en voinut kuvitellakaan, että eräänä päivänä vedän perässäni tolkuttoman isoa perhettä ja lapsenlapsia, mutta se on hienointa. Kaikki työt, näytteleminen ja kaikki muu on ihan jonninjoutavaa piperrystä, Ilkka Heiskanen kertoi lähetyksessä.

Heiskasen lapsenlapsista viisi asuu Australiassa ja yksi, viisivuotias poika, Suomessa. Aikaa vietetään usein yhdessä.

– Hänen vanhempansa ovat aika paljon töissä, ja pikku Ace-poika eli Ässä on tullut meille ihan pikkukaverista lähtien todella paljon. Kun se ”ukki, ukki, ukki” alkaa siinä kuuden–seitsemän aikoihin aamulla ja loppuu illalla yhdeksältä, niin paljon muuta kuntoilua ei tarvitsekaan, Heiskanen nauroi.

Omien lasten ollessa pieniä Heiskanen teki paljon töitä.

– Ehkä ikä on tehnyt sen, että on aikaa rauhoittua ja olla lapsen kanssa. Jos nyt tulisi itselle pieni lapsi, niin minähän jäisin kotiin saman tien, ja osaisin varmasti tehdä asioita paljon eri tavalla.

– Kun katsoo tuollaista pikkuruista ja ajattelee, että se on meidän likasta lähtenyt ja samaa lihaa ja verta, on se aika hienoa. Siinä on jotain sellaista tosi hienoa myöskin, että sitä katsoo omaa elämäänsä ikään kuin taakse päin tai sisään päin – se jotenkin selkeyttää asioita, Heiskanen kuvaili.

Pelottaako Heiskasta se, millaisessa maailmassa lapsenlapset tulevat elämään? Mitä arvoja hän haluaa siirtää lapsenlapsilleen? Mitä lapsenlapset ovat opettaneet hänelle? Katso video ylhäältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja