IL: Tero Pitkämäen hulppea kartano pian valmis

Keihäskuningas Tero Pitkämäen uusi koti on 450-neliöinen kivitalo, kertoo Iltalehti.

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen ja seitsenottelija Niina Kelon taloprojekti alkaa olla lopuillaan. Pitkämäen Ilmajoen Ahonkylään rakentuvan kolmiikerroksisen kodin rakennusprojekti alkoi reilu vuosi sitten. Pariskunnan on Iltalehden mukaan tarkoitus muuttaa taloon viimeistään loppukesästä.

Keihäskuninkaan ja hänen avovaimonsa uudesta lemmenpesästä ei puutu pohjalaista komeutta: talon kellarikerrokseen tulee kuntosali, kaksi poreallasta ja takkahuoneen viereen jopa oma baari.Asuinkerroksesta löytyy neljän makuuhuoneen lisäksi olohuone, keittiö, ruokailutila ja kaksi parveketta.

Kerrosalaltaan talo on 276-neliöinen, mutta kokonaisalaa siinä on yli 400-neliötä . Tilaa asunnossa siis riittää, ja pelkästään olohuone on pienen yksiön kokoinen, noin 30 neliötä.

Ilmajoen kunta lahjoitti Pitkämäelle 1 480 neliön tontin Osakan MM-kultamitalista. Lahjatontille oli asetettu ehdoksi, että Pitkämäki sitoutuu olemaan myymättä tai luovuttamatta tonttia rakentamattomana, ellei Ilmanjoen kunta anna tähän suostumusta.

Talonrakentamista varten Pitkämäki on ottanut todella suuren lainan, peräti 650 000 euroa. Toistaiseksi pariskunta asuu Seinäjoella 58-neliöisessä saunallisessa kaksiossa.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat