IL: Pirkko Mannola ja Göran Stubb löysivät toisensa

Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola ja jääkiekkovaikuttaja Göran Stubb edustivat yhdessä loppiaisena Strauss-konsertissa Helsingissä, kertoo Iltalehti. 

Pirkkko Mannola jäi leskeksi vuonna 2009, kun rakastettu näyttelijä-ohjaaja Åke Lindman menehtyi. 

Mannola kertoi viime lokakuussa MTV.fille Åke ja Minä -kirjan julkaisutilaisuudessa, että arki alkaa hiljalleen sujua ilman Åkea.

– Minulla on seuranani mäyräkoira Vili, joka pitää minut liikkeellä. Minulla on paljon ystäviä, teen töitä ja liikun paljon. Jos olisin kotona ja surisin, katselisin vanhoja valokuvia ja lukisin päiväkirjoja, eihän siitä selviäisi, Mannola kertoi.

Nyt hän on löytänyt seuraa valtiovarainministeri Alexander Stubbin isästä, jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbista. Iltalehden mukaan parivaljakko edusti yhdessä Finlandia-talolla Strauss-konsertissa loppiaisena. 

– Olemme olleet perhetuttuja 1960-luvulta saakka. Konsertti oli hieno elämys ja oli myös erityisen hienoa päästä hurraamaan paikan päälle nuorten leijonien finaalivoittoa loppiaisaattona. Hän (Stubb) on mukavaa seuraa ja tämä on sellaista ystävätapailua, Mannola kertoi Iltalehden haastattelussa. 

Vielä ei ole kuitenkaan aika puhua syvemmästä seurustelusta tai avoliitosta. 

– No, me kerromme siitä sitten aikanaan, Mannolla totesi Iltalehdelle. 

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat