IL: Matti Nykäsen Susanna-rakkaalla syöpä

Mäkikotkan kihlatun pitkään jatkuneet terveysongelmat paljastuivat ihosyöväksi. Asiasta kertoo Iltalehti.

Susanna Ruotsalainen oli pitkin talvea kummastellut olotilaansa, sillä naisella oli koko ajan pientä lämpöä. Susanna kävi hakemassa apua oireisiinsa lääkäriltä, mutta vasta viime viikolla oireet diagnosoitiin ihosyöväksi.

Otsalta otetusta märkivästä alueesta otettu koepala paljasti 37-vuotiaan Susannan sairastavan tyvisolusyöpää eli basalioomaa. Märkivä alue on jo leikattu, mutta Susanna joutuu uuteen leikkaukseen lähiaikoina jotta pahanlaatuinen alue saadaan pois kokonaan.

– Paranemisennuste on onneksi hyvä, sillä tämä syöpätyyppi leviää hitaasti ja on hoidettavissa. Siinä mielessä koen olevani onnekas, vaikka syöpädiagnoosi pysäyttävä olikin. Onneksi minulla on Matti vierelläni, Susanna kertoo lehdelle.

Susannan ja Matin kymmenen kuukautta kestänyt suhde on ollut täynnä suurta onnea ja vastoinkäymisiä. Viime viikolla Turun hovioikeudessa käsiteltiin Matin ja ex-vaimo Mervi Tapolan jouluna 2009 tapahtunutta veristä yhteenottoa. Matti toi oikeuteen oman todistajan ja uskoo hovioikeuden purkavan törkeästä pahoinpitelystä tulleen tuomion.

– Selviämme tästäkin yhdessä. En anna enää minkään asian nujertaa meitä, en edes syövän, Matti kertoo Iltalehden haastattelussa.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat