IL: Heidi Pakarinen avautuu erosta Mika Pohjosen kanssa: "Minut hiljennettiin"

Entinen tangokuningatar kertoo Iltalehden haastattelussa erosta Mika Pohjosen kanssa.

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen erosi pitkäaikaisesta avopuolisostaan ja lastensa isästä, oopperalaulaja Mika Pohjosesta vuosi sitten.

Uuden rakkauden tangoprinssi Heikki Koskelosta löytänyt Pakarinen kertoo Iltalehdessä, että suhde Mikaan oli ollut ennen eroa jo pitkään etäinen.

– En ollut nostanut parisuhteessamme hiertäneitä asioita esille, koska koin, että sellainen synnytti myrskyn. Suojelin itseäni ja halusin suojella lapsiakin kaikelta ikävältä, Heidi kertoo.

– Tai yritin minä monta kertaa kyllä puhua, mutta yritykseni eivät johtaneet keskusteluyhteyteen, vaan hyökkäykseen, johon minulla ei ollut voimia puolustautua. Minut hiljennettiin.

Ex-parin välit eivät vieläkään Heidin mukaan ole täysin ristiriidattomat. Pakarisen ja Pohjosen eroon on liitetty toinen nainen, oopperalaulaja Ulla Bürger. Sekä Pohjonen että Bürger ovat kiistäneet rakkaussuhteen julkisesti.

– Eroa edeltäneet tapahtumat tekivät erosta hämmästyttävän helpon. Näin jälkeenpäin olen onnellinen siitä, että tein päätöksen. Se oli oikea. Kertaakaan en ole katunut tai itkenyt edellisen elämän perään, Heidi sanoo lehdessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja