Iiro Seppänen jakaa avoimesti lapsiarkea sosiaalisessa mediassa – isän ja Freya-tyttären yhteiset hetket hurmaavat

6:10
Iiro Seppänen Vappu ja Marja Livessä: Maksan edelleen kovaa hintaa yhdestä BASE-hypystä

Iiro Seppäsen ja hänen Freya-tyttären yhteiskuvat ihastuttavat.

Suomalaistaikuri Iiro Seppänen kertoi toukokuussa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa, että ovat aikeissa muuttaa perheensä kanssa Kapkaupungista Lontooseen. Nyt suunnitelmat ovat toteutuneet ja perhe on päässyt asettumaan uomiinsa. 

Seppänen onkin julkaissut elämästään Lontoossa lukuisia kuvia Instagram-tilillään. Monissa kuvissa seikkailee Seppäsen ja hänen vaimonsa Julian tytär Freya. Vaimolla on myös edellisestä liitosta 10-vuotias poika César.

Seppänen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa pitää sylissään tytärtään. 

– Isin tyttö, Seppänen kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

Pieni tytär on sulattanut isän sydämen täysin. Seppänen on julkaissut isä-tytär-kuvia heidän yhteisistä hetkistään.

Seppänen näytti, minkälainen heidän viikonloppunsa Freyan kanssa yleensä on. Se piti sisällään niin kirjan lukemista kuin päiväunia. 

Voit selata kuvia sen vasemmalta.

Kesällä perhe kävi lomailemassa Kreikassa. 

Perhetragedia

Seppänen kertoi toukokuussa Marja Hintikalle ja Vappu Pimiälle, että muuttavat Lontooseen ollakseen lähempänä Seppäsen vanhempia Suomessa sekä muutenkin parempien yhteyksien äärellä miehen töiden kannalta. 

Seppänen ja hänen vaimonsa Julian uusioperhe kohtasi suuren surun vuonna 2017, kun Julian entinen mies murhasi entisen parin pienet kaksoset. Tuolloin Julia oli lähtenyt hakemaan lapsiaan entisen miehensä Marion luota. Paikan päällä Mario kertoi surmanneensa kaksoset Maximon ja Olivian ja uhkasi satuttaa myös Juliaa. Perheen kolmas lapsi César oli ollut koulussa, eikä tiennyt tapahtumista mitään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja