Iida, 18, lähti metsästämään unelmaduunia Australiasta – räväkkä ateisti päätyi ääriuskovan perheen karjatilalle: "Välttelin konflikteja viimeiseen asti"

5:05
Mistä Iida yllättyi Australiassa kaikkein eniten? Katso haastattelu!

C More -alkuperäissarjassa Unelmaduuni Australiassa neljä suomalaista kaupunkilaisnuorta lähtee toiselle puolelle maailmaa haaveenaan leppoisa työ auringossa, mutta perillä odottaakin lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla.

Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Ikimuistoinen reissusta tuleekin, mutta ei ehkä ihan sillä tavoin kuin nuoret kuvittelevat.

Näin kävi myös 18-vuotiaana reissuun lähteneelle vantaalaiselle Iidalle, joka päätyi lykkäämään ylioppilaskirjoituksiaan reissun takia. Räväkäksi ateistiksi ja panseksuaaliksi kuvailtu nuori nainen päätyi asumaan ääriuskovaan perheeseen, eikä työ karjatilallakaan ollut aivan sitä, mitä hän odotti.

– Olihan se vähän järkytys, Iida myöntää MTV Uutisten haastattelussa.

Hän sanoo sopeutuneensa alkujärkytyksen jälkeen hyvin, mutta myöntää, että isäntäperheen kanssa käytiin keskusteluja, kun arvot olivat ristiriidassa. Myös siitä selvittiin.

– Mä sitten joustin, koska asuin kuitenkin heillä ja he pystyivät antamaan minulle kokemuksen Australiasta, mitä ei joka työnantajalta saa. Välttelin konflikteja viimeiseen asti. En esimerkiksi kiroillut kuin yhden kerran isännän nähdessä!

Kauden aikana selviää, että unelmaduunin etsiminen käy työstä, mutta onneksi raskaan farmeilla raatamisen lisäksi on tarjolla myös raskaita huveja. Kosteat viikonloput suurkaupungin sykkeessä sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia.

Lisäksi tytöt kokevat vauhtia ja vaarallisia tilanteita surffilaudalla ja tutustuessaan Australian eksoottiseen luontoon. Suuri käänne koetaan koronaviruksen rantautuessa myös Australiaan. Miten tytöt selviävät pandemian kourissa kaukana kotoa? Tältä ikimuistoiselta ja opettavaiselta seikkailulta ei heistä kukaan palaa entisenlaisena takaisin.

Mistä Iida yllättyi Australiassa kaikkein eniten? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Unelmaduuni Australiassa -ohjelman koko kausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 31.8. Jaksoja on yhteensä 10. Ohjelma nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja