Ihmiset ympäri maailmaa pähkäilevät käsittämätöntä koekysymystä – osaisitko vastata?

Tuskin kukaan nauttii koekysymyksiin vastaamisesta. Mutta jos koevastaus on niin vaikea, ettei siihen keksi järjellä mitään mahdollista selitystä, on stressin taso taatusti omassa luokassaan.

Luultavasti joka kokeessa eteen tulee kysymys, johon et ole osannut varautua millään lailla. Se täytyy vain hyväksyä.

Se, mitä ei oikein voi hyväksyä, on se, että istut äänitekniikan kokeessa ja eteesi tulee sellainen syvällinen, metafyysinen kysymys, jonka soisi esiintyvän korkeintaan filosofian kokeessa. Eikä oikeastaan siinäkään.

imgur, kuvakaappaus

Mikä on mikrofoni?

  • Totta
  • Tarua

Tällaiseen kysymykseen törmäsi Reddit-käyttäjä Esperagon. Kuvaa on ihmetelty jo liki 1,7 miljoonan ihmisen toimesta Esperagonin julkaistua sen pari päivää sitten. Monet ovat yrittäneet vastata tähän syvälliseen kysymykseen, mutta kukaan ei ole pystynyt tarjoamaan varmaa vastausta.

– Mikrofoni on totuus, mikrofoni on elämä, filosofoi pomegranate-nimimerkki.

Tietokoneella tehdyssä kokeessa ei kuitenkaan voinut turvautua filosofointiin, kun valittavana oli vain kaksi vaihtoehtoa, eikä mahdollisuutta sanalliseen vastaukseen.

– Jos tämä olisi ollut kirjoitettu koe, olisin vastannut "Testi, testi, yksi, kaksi..." vaihtoehtovastausten viereen, pohti nimimerkki Muppetomine.

Lähde: Unilad

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja