Ihmeellinen ihmismieli – näin opit käyttämään piiloviestintää hyväksesi

Se, miten tulkitsemme muita ja itseämme, voi olla hämmentävää. Miten ihmismieli oikein toimii? Tässä muutamia esimerkkejä.

Miten tulkitsemme muita kehonkielen ja mielikuvien avulla? Katso vinkkejä ja neuvoja, miten ihmismieli oikein toimii.

1. Jos haluat olla muiden silmissä itsevarmempi  ja vaikuttaisit olevasi perillä asioista, pyri välttelemään täytesanoja kuten ”umm”, ”mmm”, ”niin” ja niin edelleen. Sen sijaan käytä hiljaisuutta hyväksesi. Näin saat koottua ajatuksesi nopeammin ja vaikutat itsevarmemmalta.

2. Lämmin kädenpuristus ei ole aivan tuulesta temmattu sanonta. Nimittäin se, että sinulla on lämpimät kädet kätellessä tekevät sinusta vastapuolen silmissä viehättävämmän kuin se, että sinulla olisi kylmät kädet.

3. Mietitkö, missä treffit kannattaisi pitää? Esimerkiksi huvipuistossa, kauhuelokuvissa tai vaikkapa kartingradalla. Nimittäin nämä jännittävät tilanteet stimuloivat aivoja ja nostattavat adrenaliinin korkeuksiinsa – ja näin aivot myös ”huijaavat”, että treffikumppanisi nauttii sinun seurastasi.

4. Haluatko tehdä vaikutuksen? Kun esittelet itsesi uudelle ihmiselle, kiinnitä huomiota hänen silmiensä väriin – et tosin tarvitse tätä tietoa mihinkään. Tämä on vain tekniikka, jonka avulla saat pidettyä keskustelukumppaniisi hyvän katsekontaktin, jolloin ihmiset pitävät sinua ystävällisenä ja itsevarmana.

5. Nosteleeko keskustelukumppanisi sinulle kulmiaan? Kohonneet kulmakarvat viestittävät usein siitä, että hänellä on epämukava olla seurassasi.

6. Kun ihmiset alkavat nauraa porukalla, jokainen yksilö pyrkii luomaan ensimmäisen katseensa siihen ihmiseen, jonka hän tuntee läheisemmäksi.

7. Se, mihin ilmeeseen asetat kasvosi, vaikuttaa salakavalasti myös mielentilaasi. Jos pakotat itsesi hymyilemään, alat tuntea iloa. Jos taas lasket suupielet alas, olosta tulee haikea ja surullinen. Otsan kurtistelu voi tehdä sinusta vihaisen, ja niin edelleen.

8. Jos mielesi heittelee ilman syytä iloisesta surulliseksi, se on usein osoitus siitä, että ikävöit jota kuta.

9. Mitä onnellisempi olet, et tarvitse niin paljon unta toimiaksesi jokapäivissä askareissa. Surullinen ihminen tarvitsee huomattavasti enemmän unta.

10. Jos pyydät ihmisiltä pieniä palveluksia, heidän aivonsa alkavat ehdollistua ajatukseen, että he pitävät sinusta.

11. Ihmiset ovat rehellisimmillään silloin, kun he ovat väsyneitä. Siksi monet puhuvat totta tai alkavat avautua iltamyöhäisellä.

Katso myös:

Lähde: 8factmind

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja