Ihastuttava yllätys kurkkasi avannosta! Pulmu-saimaannorppa veikisteli Terhin kameralle Savonlinnassa

1:16
Katso yllä olevalta videolta ihastuttava kohtaaminen Pulmu-norpan kanssa! Videolla kuulet, kuinka Terhin aviomies rupattelee norpalle.

Helsinkiläinen Terhi vietti aikaa seurueensa kanssa Savonlinnassa Saimaan rannalla. Tavallinen saunanlämmitys sai kuitenkin suloisen käänteen.

Savonlinnan Kokonsaareen kokoontunut pääsiäisseurue valmisteli loman viettoa kiirastorstaina mökillään. Osa seurueesta teki avannon rantaan samalla, kun rantasaunaa lämmitettiin savu piipusta nousten.

– Jää oli niin paksua, että avannonteon apuna jouduttiin käyttämään moottorisahaa. Sen jälkeen yksi seurueestamme alkoi kantaa vettä saunaan, jolloin hän kuuli molskahduksen. Aluksi hän ajatteli sen olevan kala, mutta pian hän juoksi rannasta, ja kertoi, että vedestä tuijottaa joku! Terhi kertaa kiirastorstain tapahtumia.

Seurueen mentyä rantaan, avannossa veikisteli utelias saimaannorppa. Se päätettiin nimetä Pulmuksi, koska olihan kiirastorstaina Pulmu-nimisten nimipäivä.

Rupattelu tallentui videolle

Pulmulla ei ollut kiire mihinkään. Se kävi avannosta kurkkimassa kahdeksan kertaa.

– Ihan uskomaton kokemus, Terhi tiivistää.

– Jostain syystä se tykkäsi erityisesti minun äänestäni. Jos puhui normaalilla äänentasolla, se sukelsi heti veden alle. Pulmulle piti puhua hellästi ja kimeästi, jolloin se tykkäsi oikein kovasti, Terhi kertoo.

Ihastuttavan kohtaamisen jälkeen Pulmua ei ole enää näkynyt mökkirannassa.

Katso yllä olevalta videolta ihastuttava kohtaaminen Pulmu-norpan kanssa! Videolla kuulet, kuinka Terhin aviomies rupattelee norpalle.

Taltioitko ihastuttavan eläinvideon tai satuitko uutistapahtuman ytimeen? Ota yhteyttä MTV Uutisiin sähköpostilla tai WhatsApilla. Näet ohjeet alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja