Ihastuttava perinne: 61-vuotias villapaita kiertää perheen poikien koulukuvissa sukupolvesta toiseen

Indianassa asuva Brady Gose, 7, on suvussaan viides, joka käyttää ensimmäisen luokan koulukuvassa samaa villapaitaa, kertoo ABC News. Paita on jo 61-vuotta vanha.

Yhdysvaltojen Indianassa asuvalla perheellä on melkoinen perinne. 7-vuotias Brady Gose on sukunsa viides jäsen, jolla oli sama 61-vuotta vanha villapaita päällään ensimmäisen luokan koulukuvassa.

– Paita on tehnyt Bradysta paikallisen julkkiksen Brownsburgissa, isä Chuck Gose kertoi ABC Newsille.

Villapaita on peräisin vuodelta 1954, jolloin Bradyn isosetä käytti sitä ensimmäisen kerran. Hänen jälkeensä Bradyn isoisä käytti paitaa vuonna 1958 ja Bradyn isä vuonna 1982. Paita on nähty myös isoisän nuorimman pikkuveljen päällä. Jokainen suvun miehistä on saanut paidan ensimmäisen luokkansa koulukuvaa varten.

– Niin vain kävi, että paita jäi tähän suvunhaaraan, vaikka minulla on myös serkkuja, Chuck sanoo.

– Äitini on hyvin tunteellinen, ja halusi minun jatkavan perinnettä. Seitsenvuotiaana lupasin hänelle, että annan paidan aikanaan omalle pojalleni - tai vaikka tytölle, jos en poikaa saisi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Bradyn koulukuvaa varten paita haettiin 33 vuoden jälkeen varastosta Bradyn koulukuvaa varten.

– Isäni menehtyi vuonna 1999 ennen kuin minulla oli lapsia, joten perinteen jatkaminen on minun tapani muistaa isääni, Chuck kertoo.

– Tämä on myös tilaisuus Bradylle oppia isoisästään, jota hän ei koskaan tavannut. Kun annoin paidan hänelle, hän luonnollisesti kyseli paljon isoisästään. He ovat itseasiassa melko samanlaisia, vitsiniekkoja kumpikin.

Chuckin mukaan perinnettä pyritään jatkamaan Bradyn jälkeenkin. Seitsemänvuotias poika tietää jo, että hän tulee aikanaan antamaan samaisen paidan tuleville lapsilleen.

Lue myös:

    Uusimmat