Ideoita kiihkeään aamuhetkeen

Hellä herätys saa ihon hehkumaan ja terveyskin kohenee. Aamulemmiskely vahvistaa myös parisuhdetta ja rakkauden tunnetta.

Ihmiset, jotka aloittavat aamunsa lemmiskellen, ovat onnellisempia ja terveempiä kuin muu väestö, kertoo Women's Health Magazine.

– Seksin harrastaminen aamuisin vapauttaa elimistössä hyvän olon hormoneja, jotka saavat parit tuntemaan olonsa rakastuneeksi ja vahvistaa keskinäistä suhdetta, lääkäri ja kirjailija Debby Herbenick kertoo Womenshealthmag.comille.

Vinkit ihanaan aamuseksiin

Hiero kultasi hereille: Ajasta herätys ja laita hempeää musiikkia soimaan. Jos mies makaa selällään, nainen voi asettaa kämmenet miehen reisille, peukalot kohti sukuelimiä. Peukaloilla voi hieroskella pientä ympyrää, jolloin verenkierto kiihtyy ja veri virtaa paremmin kohti hänen jalkoväliään.

Raikasta suusi: Jos heräät aamulla ennen häntä, kipaise pesemään hampaat. Jos raikastat suusi mentolilla, ja annat kullallesi suullista lempeä, saatat antaa hänelle mukavasti kihelmöivän herätyksen.

Nauti näkymistä: Aamun valossa kaikki on kaunista ja näkyvillä. Nauti omasta kehostasi ja hänen katselemisestaan. Atlantan lääketieteellisessä yliopistossa, Emory Universityssä, julkaistun tutkimuksen mukaan naiset ja miehet kiihottuvat visuaalisesti yhtä paljon aamuseksin aikana.

Luonto kutsuu: Miehen testosteronin määrä kasvaa yön aikana. Kolme tuntia heräämisestä hormonin määrä on korkeimmillaan, joten hyppää ratsaille ja hyödynnä hetki. Tutkitusti myös miehen luontainen hienhaju vaikuttaa naisen haluihin.

Aamun asento: Lusikka-asento on parhainta aamuisin. Se tarjoaa hellän herätyksen ja on ihanaa maata rakkaan syleilyssä.

Tartu hetkeen: Pikainen ja kiireinen aamuhetki saa sydämen hakkaamaan ja adrenaliinin jylläämään. Se saattaa tehdä kokemuksesta kahta kiihkeämmän!

Aamulempi vahvistaa ja kaunistaa: Vastustuskyky paranee, kun elimistö kehittää paremmin limakalvoilla toimiva vasta-aineita, joilla on tärkeä tehtävä infektioiden torjunnassa. Kiihottuminen ja orgasmi lisäävät estrogeenin tuotantoa, joka puolestaan parantaa ihon ja hiusten kuntoa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Womenshealthmag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat