Identtiset siskokset menevät naimisiin identtisten veljesten kanssa – muuttavat kaikki samaan kaksioon

Identtiset kaksossiskot naivat identtiset kaksosveljet 1:47

Amerikassa identtiset kaksossiskot ovat menossa naimisiin identtisten kaksosveljien kanssa. Vaikka pariskunnat tekevät lähes kaiken yhdessä, hääpäivät ovat molemmilla omat, kertovat FoxNews ja MLive.

Identtiset kaksoset Krissie ja Kassie Bevier, 24, tapasivat Zack ja Nick Lewanin, 24, ensi kerran Grand Valleyn yliopistossa neljä vuotta sitten. Kaikki neljä olivat samalla psykologian tunnilla.

– Psykologia rakastaa kaksostutkimuksia. Joten professori kysyi, 'onko luokassa yhtään kaksosia', Nick kertoo.

Luokassa toisensa huomanneet Nick ja Kassie päätyivät vaihtamaan puhelinnumeroita. Ensimmäisille treffeille sunnuntaikirkkoon mukaan tulivat tietenkin molempien sisko ja veli. Miehet tekivät siskoksiin heti vaikutuksen laulutaidoillaan.

Kuukautta myöhemmin myös Zack ja Krissie alkoivat tapailla.

Molemmat kihloihin samaan aikaan

Vuotta myöhemmin Zack ja Nick kosivat kaksossiskoja yhteisellä perhematkalla, helmikuussa 2017.

– Se vain yksinkertaisesti tapahtui samaan aikaan, mikä oli odotettavissa meiltä, Kassie sanoo.

Kassien mukaan pariskunnat eivät kuitenkaan mene kaikkialle yhdessä, mutta jopa 90 prosenttia heidän treffeistään muuttuu tulpatreffeiksi.

Häitä pariskunnat eivät kuitenkaan halunneet pitää yhdessä. Ensin tavanneen Nick ja Kassie menivät naimisiin Grass Lakessa 3. päivä elokuuta. Krissie ja Zack taas astuvat avioon seuraavana päivänä. Juhlavastaanotto järjestetään tosin yhdessä lauantaina.

"Emme ole samanlaisia ihmisiä"

Häiden jälkeen pariskunnat muuttavat yhdessä kaksioon.

– Emme ole samanlaisia ihmisiä. Olemme oikeastaan aika erilaisia – kuin yö ja päivä, mitä tulee persoonallisuuden piirteisiin. Kyllä, näytämme samalta. Kyllä, meillä on samoja kiinnostuksen kohteita, mutta olemme todella erilaisia ihmisiä, Krissie korostaa.

Pariskunnat uskovat, että he tulevat niin hyvin toimeen siksi, että molemmat ovat kasvaneet hyvissä perheissä.

– Olen todella kiitollinen, että me tapasimme kaksi tyttöä – en vain, koska he ovat kaksosia, vaan koska heidät on kasvatettu samalla tavalla kuin meidätkin, Zack sanoo.

– On olemassa erityinen kaksosten side, ja on huikeaa, että on joku, joka ymmärtää sen, Krissie kertoo.

Lähteet: FoxNews, MLive, Wilx, CNN

Lue myös:

    Uusimmat