Idearikas kotitalousopettaja

Arja Savela on kehitellyt reseptejä Maikkarin Leivontanurkkaan jo monta vuotta, nyt on menossa kuudes vuosi! Joka torstai Leivontanurkassa julkaistaan uusi helppo ja maistuva resepti.

– On mielenkiintoista tehdä reseptejä laajalle modernille lukijakunnalle, jotka etsivät netistä ajankohtaisia ja uusia ideoita. Palstallani onkin yli 10 000 kävijää viikossa.

Rakkaudesta leivontaan

– Tässä yhdistyvät työni ja vapaa-aikani, johon molempiin kuuluuvat reseptit ja ennen kaikkea leivonta. Onneksi olen innokas liikkuja, sillä mielelläni maistelen tekemiäni leivonnaisia!

Arja oli innokas leipoja jo pikkutyttönä, harrastuksesta tuli myöhemmin ammatti. Arja valmistui kotitalousopettajaksi vuonna 1988. Ennen Myllyn Parhaan palvelukseen siirtymistä Arja työskenteli vuoden kuluttajaneuvojana.

– Olen ollut nyt Myllyn Parhaalla töissä noin 15 vuotta, joskin alkuaikoina enimmäkseen kotona neljän pienen lapseni kanssa. Työhistoriaani kuuluvat laboratoriotyö, kuluttajaneuvojan työ, tuotepäällikön työ ja nyt parhaillaan täällä hetkellä toimin Myllyn Parhaan viestintäpäällikkönä.

Reseptejä trendien mukaan

Kotitalousopettajan ominaisuudessa Arja kehittelee jatkuvasti uusia reseptejä.

– Tällä hetkellä teen paljon reseptejä kotona, eli reseptimme nimenomaan soveltuvat hyvin kotikäyttöön. Työ siis seuraa kotiinkin. Toisaalta pienet lapset ovat jo kasvaneet nälkäisiksi murrosikäisiksi ja varma kaunistelematon palaute on arkipäivää kotona.

Luovan ja kokeilevan luonteen ansiosta uusista ideoista ei ole tullut pulaa.

– Pyrin resepteissäni huomioimaan trendejä, ulkonäköä, makua ja terveellisyyttä. Reseptejä on kertynyt vuosien aikana reilusti yli tuhat! Leivonta on nautinto!

Kuvat: Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja