"Ibrahimovic räjähti" – AC Milan yritti salata Zlatanin ja seurapomon tulisen yhteenoton

Zlatan Ibrahimovicin jatkaminen AC Milanissa näyttää erittäin epätodennäköiseltä, seurajohdon ja ruotsalaistähden riidoista paljastuksia tehnyttä toimittajaa haastatellut Expressen uutisoi

Ibrahimovic, 38, palasi Milanoon viime talvena ja hänen sopimustaan jatkettiin kesään 2021 saakka, mutta yhteiselo ei ole sujunut onnellisten tähtien alla. 

Keskiössä on ruotsalaistähden ja AC Milanin toimitusjohtajan Ivan Gazidisin näkemyserot, jotka yltyivät isoksi riidaksi seuran harjoituskeskuksessa kaksi viikkoa sitten. Toimittaja Vito Angele teki tästä paljastuksia Italian mediaan.

– Ibrahimovicin suhde Gazidisiin on aina ollut hankala. Gazidis ei halunnut Zlatania Milaniin viime talvena, vaan hän palasi (urheilupomo) Zvonimir Bobanin ja (teknisen johtajan) Paolo Maldinin aloitteesta. Ibrahimovic räjähti (harjoituskeskuksessa), koska hänen mielestään Gazidis ei ole tarpeeksi läheinen joukkueelle. Zlatanin mielestä hän saapuu harjoituskeskukseen vain pyytääkseen pelaajia laskemaan palkkojaan, Angele kommentoi nyt Expressenille. 

Angelen mukaan Ibrahimovic suuttui myös Bobanin saamista potkuista ja siitä, ettei Angele ollut soittanut hänelle Ruotsiin koronapandemian aikana. 

– Kun Zlatan sai mahdollisuuden kohdata Gazidisin ensimmäisissä harjoituksissa koronatauon jälkeen, hän käytti sen. Milan yritti pitää sen salassa, mutta se oli vakava riita. Ibrahimovic käyttäytyi aggressiivisesti Gazidista kohtaan ja totesi "ettei tämä ole enää minun Milanini, seurasta puuttuu intohimo ja selkeä suunnitelma".  

– Tämän seurauksena Ibrahimovic lähtee Milanista, jos mitään odottamatonta ei tapahdu, Angele summaa. 

Ibrahimovic ei ollut AC Milanin kokoonpanossa sunnuntaina, kun se voitti AS Roman Serie A:ssa 2-0. Ruotsalaistähti on potenut pohjevammaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja