Mainos

Hyvinkään ampuja vangittu – motiivi edelleen piilossa

Hyvinkään käräjäoikeus on vanginnut viikonlopun ammuskelusta epäillyn nuorukaisen. Eero Samuli Hiltunen julistettiin vangituksi lyhyen käsittelyn jälkeen. Hiltunen on tunnustanut teot.

Käsittely käytiin suljetuin ovin, jota pyysivät sekä tutkijat että Hiltunen. Hiltunen passitetaan nyt Vantaan vankilaan odottamaan varsinaista oikeudenkäsittelyä.

Hiltusen vangitsemisoikeudenkäynti sai erittäin runsaasti mediahuomiota. Paikalle oli saapunut myös huomattava määrä paikallista nuorisoa. Yleisön joukossa oli myös yöllä surmapaikalla olleita nuoria. Eräs heistä kertoi auttaneensa yhtä ammuttua painamalla tämän verta vuotavaa ampumahaavaa ennen ambulanssin tuloa.

Hiltunen itse ei halunnut paljastaa kasvojaan medialle, vaan pysytteli koko oikeudenkäynnin alun ajan hupparin suojissa.

Viikonloppuna Hyvinkäällä tapahtuneessa ampumisessa kuoli kaksi ihmistä. Tapahtumapaikalla haavoittuneen naispoliisin tila on edelleen kriittinen.

Keskusrikospoliisi tutkii juttua kahtena murhana ja seitsemänä murhan yrityksenä. Poliisin mukaan epäilty ei edelleenkään ole pystynyt kertomaan syytä teolleen.

Vangitsemisoikeudenkäyntiä oli turvaamassa joukko poliiseja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.