Hyundai löi Frankfurtin kortit pöytään: uusi pikkumaasturi, uudistunut malliston kärki ja konseptiauto

Vuoden suurin autotapahtuma lähestyy ja valmistajat nostattavat tunnelmaa ennakkotiedotteilla. Hyundai tuo muutaman uudistuneen mallin lisäksi Frankfurtiin uuden i20 Activen.

Hyundain automallisto on tällä hetkellä historiallisen nuori. Malliston vanhin auto on vajaan kahden vuoden ikäinen. Frankfurtissa nuorentuminen jatkuu uudistuneiden ja yhden uuden automallin myötä.

i20 Active on Hyundain pikkuauton monikäyttöisempi versio. Auton alusta on 20 milliä korkeampi kuin viisiovisen i20:n. Sen lisäksi Activen erottaa edestä ja takaa suojalevyistä, sekä pyöräkoteloiden muovisista reunoista. Pellin alle i20-mallistoon esitellään uusi 1,0-litrainen kolmisylinterinen turbomoottori, joka tulee tarjolle 100 ja 120 hevosvoimaisina versioina. Uusi Hyundai i20 Active tulee myyntiin Euroopassa vuoden 2016 alussa.

Crossover- ja SUV-malliston uutuuksien joukkoon kuuluu myös uudistunut Hyundain lippulaivamalli Santa Fe. Ulkonäkö on saanut pienen piristyksen, mutta enemmän on tapahtunut sisäisesti. Autoon esitellään valikoima uusia aktiivisia turvallisuusvarusteita kuten automaattinen hätäjarrutustoiminto, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, mukautuva vakionopeudensäädin, kuolleenkulman varoitin ja kaistavaihtoavustin sekä kaukovaloassistentti.

Ja mitä olisi autonäyttely ilman konseptiautoa. Hyundain osastolla tullaan näkemään Vision G coupe, joka on etenkin sisustuksen osalta huomattavasti nykyistä mallistoa tyylikkäämpi. Auto on Hyundain kaikkien eri puolilla maailmaa sijaitsevien muotoilukeskusten yhteistyön tulos ja siinä esitelleen uusia liitettävyys- ja ajonhallintateknologioita.

– Modernin premium-strategiamme mukaisesti olemme kohottamassa Hyundain brändiä, ja olemme luomassa uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. Vision G coupe –konsepti kuvastaa tulevaisuuden Hyundain muotoiluinspiraatiota ja premium-tason tuotteita, kertoo Hyundai Motor Europen markkinointijohtaja Jochen Sengpiehl.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja