Huumorivideoista miljoonahitti! Amy päätti kouluttaa perheensä siivoamaan – samaistutko sinäkin?

Kävikö kissallesi vahinko? Näin siivoat vahinkopissat lattialta pois! 2:10
Kävikö kissallesi vahinko? Näin siivoat vahinkopissat lattialta pois! Muista myös, että pesuaineella todella on väliä...

Videot, joilla Amy kouluttaa perhettään siivouksen saloihin, ovat saaneet miljoonayleisön.

Ruokablogia pitävä Amy nousi TikTok-kuuluisuuteen julkaistuaan videoita, joissa pilailee perheensä siisteystapojen kustannuksella. Videoilla amerikkalainen Amy näyttää perheelle esimerkiksi, miten vessapaperirulla vaihdetaan, miten muruja pyyhitään pöydältä tai miten pyyhe ripustetaan vessan tangolle.

Amyn mies Paul, tytär Haley ja poika Trevor ihmettelevät naisen toimintaa ja tekevät muistiinpanoja kuin koulussa ikään.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ai jaa, valo pannaan pois..."

Videoilla Paulille tulee yllätyksenä esimerkiksi se, että kengät pitääkin laittaa kenkätelineeseen, ei jättää keskelle lattiaa

– Ai jaa, valo pannaan pois, kun olen valmis, vai niin, Paul kommentoi, kun Amy napsauttaa vessan valon pois.

"Luoja äitejämme siunatkoon"

Perheen puutteelliset siisteystavat koskettavat ilmeisesti monia, sillä tavallisesti ruoka-aiheista kirjoittavan Amyn videoita on katseltu kymmeniä miljoonia kertoja. Videot alkoivat pian elää omaa elämäänsä netissä, ja muutkin perheet ovat julkaisseet omia, samantapaisia videoitaan.

– Nyt, kun poikani muuttaa pois, aion tehdä sarjan selviytymisvideoita. Ensimmäisen nimi tulee olemaan "valokatkaisijat: niiden käyttö ja toiminta". Tätä seuraa video "ruokakomeron ovella on kaksi toimintamallia: auki ja kiinni", Mike Howard vitsailee Twitterissä.

– Rakastan tätä [videota], varsinkin vessapaperirullaa! En välitä siitä, miten päin rulla on telineessä, kunhan vaihdat sen, hitto vie, Jennifer Collins sanoo.

Osa katsojista kuitenkin huomauttaa, ettei siinä oikeastaan ole mitään hauskaa, että talon siivoushuolet kasaantuvat vain yhden ihmisen harteille.

– Luoja äitejämme siunatkoon, Dèjì Dòkun toteaa.

"Vaimoni nautti videosta paljon, ja osoitti heti sandaaleitani". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Lue myös:

    Uusimmat