Huuhkajat hakee historian ensimmäistä karsintavoittoa Italiasta – huippulaituri arvioi mahdollisuuksia: "Meillä on todistettavaa"

Pyry Soiri: Voidaan olla se jengi, joka kaataa Italian pitkästä aikaa 2:56
Videolla Pyry Soirin haastattelu.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa sunnuntai-iltana Tampereen Ratinan stadionilla Italian. Huuhkajien juoksukone Pyry Soiri uskoo Italian kaadon olevan mahdollista. 

EM-karsintojen avausottelussa Suomi kärsi vieraskentällä 0-2 tappion Italialle. Suomi on saavuttanut historian saatossa yhden voiton Italiasta ja se tuli vuoden 1912 Tukholman olympialaisissa. 

– Kova matsi tulee, mutta tosi hyvä mahdollisuus meille. Meillä on todistettavaa. Voidaan olla se jengi, joka kaataa Italian ensimmäisen kerran pitkään aikaan. Se on sellainen asia, joka motivoi jokaista pelaajaa. Jos kaikki onnistuu, niin se on mahdollista ottaa jopa kolmekin pistettä. Kun käytämme omia vahvuuksiamme, niin uskon, että hoidamme sen homman, Soiri summaa MTV Urheilulle.

Soiri tunnetaan erityisesti nopeudestaan ja hän on onnistunut iskemään myös maaleja hyvällä tahdilla maajoukkueessa. Soiri on viimeistellyt 16 ottelussa viisi maalia, joista yksi tuli näiden karsintojen ottelussa Armeniaa vastaan.

Suomi kohtaa Italian lauantai-iltana kello 21.45 Tampereen Ratinan stadionilla.

Lue myös:

    Uusimmat