Hurjia lukuja! Daruden Sandstorm ylitti 100 miljoonan kuuntelun rajan, musiikkivideota katsottu yli 130 miljoonaa kertaa

Darude: Ei tarvetta juoda keikoilla 8:09

Suomalaisartisti Daruden vuonna 1999 julkaistu jättihitti Sandstorm on ylittänyt sadan miljoonan kuuntelukerran rajan musiikkipalvelu Spotifyssä.

Katso yllä Daruden taannoinen haastattelu Huomenta Suomessa!

Daruden, oikealta nimeltään Ville Virtanen, 43, megahitti Sandstorm on rikkonut sadan miljoonan kuuntelukerran maagisen rajan Spotifyssä.

Sandstormia on kuunneltu lisäksi miljoonia kertoja myös muissa suoratoistopalveluissa kuten iTunesissa ja Deezerissä. Tiedotteessa kerrotaan myös, että virallista Sandstorm-musiikkivideota on katsottu Youtubessa yli 130 miljoonaa kertaa.

Sandstorm julkaistiin lokakuussa 1999. Kappale levisi klubeille ja soittolistoille ympäri maailman. Ennen suoratoistopalveluiden aikaa kappale saavutti menestystä latauspalveluissa ja fyysisinä kappaleina myyden kultaa Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ruotsissa sekä platinaa Iso-Britanniassa ja Suomessa.

Sandstromista on tullut hitti, jota kuullaan muun muassa niin sanottuna hengennostatusbiisinä monissa kansainvälisissä urheilutapahtumissa.

Tällä hetkellä Darude tekee dj-keikkoja noin 90 keikan vuositahdilla eri puolilla maailmaa.

Tämän vuoden loppupuolella Darude esiintyy Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Singaporessa sekä ikonisella Ministry of Sound -klubilla Lontoosssa. Marras-joulukuussa Darude keikkailee myös Suomessa.

Sandstormin on säveltänyt Ville Virtanen itse ja sen on tuottanut JS16 eli Jaakko Salovaara.

Katso alla Sandstormin musiikkivideo sekä kuvia Darudesta!


Lue myös:

    Uusimmat