Darude herkistyi suorassa lähetyksessä – muisteli uransa koskettavinta hetkeä: "Nytkin alkaa ääni väristä"

8:09

Darude heittää keikkoja ympäri maailman. Uransa koskettavimman hetken hän koki Australiassa. 

VIDEO: Darudelle vaikeinta on olla poissa perheen luota

Taitelijanimellä Darude esiintyvä Ville Virtanen, 43, nousi kuuluisuuteen vuonna 1999 julkaistun Sandstorm-hitin siivittämänä. Siitä saakka Darude on kiertänyt maailmaa musiikkiaan soittaen. 

Muusikko kertoo Huomenta Suomen haastattelussa, että koskettavin kohtaaminen uralla tapahtui Australiassa.

Ennen keikkaansa Darude tapasi tytön, jonka poikaystävä oli kuollut kaksi kuukautta aiemmin moottoripyöräonnettomuudessa. Tyttö ja onnettomuudessa menehtynyt poikaystävä olivat vannoutuneita Darude- ja Sandstrom-faneja, ja tyttö tuli ystävineen keikalle kunnioittamaan rakkaansa muistoa.

– Keikan lopussa, kun soitin Sandstormin, yleisössä oli 40 ihmistä, joilla oli kaikilla samanlainen paita päällä. He olivat antaneet myös minulle samanlaisen paidan ja vedin sen ylleni. Se oli aika merkittävää... Nytkin alkaa ääni väristä, hän muistelee.

Haastattelussa Darude puhui myös muusikon uran varjopuolista sekä siitä, miten hän pitää yhteyttä perheeseensä pitkillä keikkamatkoilla. Voit katsoa haastattelun kokonaan videolta artikkelin yläosasta. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja