Hurjat Lady Gaga -kengät suomalaisten naisten suosiossa

Lady Gaga on ollut suoranainen uranuurtaja muodin saralla. Tähden suosimat futuristisen näköiset korottomat kengät ovat herättäneet mielenkiintoa myös suomalaisten nuorten naisten keskuudessa.

Laulaja Lady Gaga jos kuka on tunnettu näyttävistä asuistaan: futuristisilla ja varsin karuillakin asuvalinnoillaan katseita kääntänyt nainen on monen 'pikku monsterin' tyyli-ikoni. Katseet ovat kääntyneet myös alas Lady Gagan jalkoihin: korottomat platform-kengät ovat yksi laulajan erikoisimmista kenkätyyleistä, jotka näyttävät rikkovan kaikkia painovoiman lakeja. Kyseiset kengät ovat japanilaisen suunnittelijan Noritaka Tatehanan käsialaa.

Mutta kuka uskaltaa astua Lady Gagan saappaisiin? "Lady Gaga -kengät" ovat herättäneet suurta mielenkiintoa etenkin nuorissa naisissa ja teini-ikäisissä tytöissä. Esimerkiksi Jeffrey Campbellin suunnittelemat Night walk -korkokengät muistuttavat suuresti Lady Gagan suosimia korottomia kenkiä. Kyseisiä kenkiä sovitetaankin suurella innolla, toiset tuppaavat vain kauhistelemaan noita korkeita, korottomia platoo-pohjallisia korkkareita.

– Lady Gaga -kengät ovat kansainvälinen ilmiö. Meillä on kyseisiä kenkiä jäljellä enää pari paria, Mariana Tammio Kampin Spirit Storesta kertoi tammikuussa 2012.

– Ovathan ne erittäin hienot. Monet ihmettelevät, miten ne oikein pysyvät jalassa. Jos on tottunut kävelemään korkokengillä, niin miksei näilläkin, Tammio hymyilee.

Jos omat nilkat eivät moista koettelumusta ole valmiina kokemaan, monet ovat myös ostaneet tai tilanneet Lady Gagamaisen näköisiä kenkiä koristeeksi tai sisustuselementiksi.

– Etenkin 20–30-vuotiaat naiset ovat kyseisiä kenkiä ostaneet, sitä vanhemmat ovat kovasti niitä ihmetelleet, Tammio kertoo.

– On hienoa nähdä, että Suomeenkin on rantautunut näin rohkeaa muotia.


Lue myös:

Tämän viikon AVA-aiheena on sinun lempikenkäsi! Nappaa valokuva ihanista korkkareista, avokkaista, sandaaleista tai saappaistasi ja lähetä meille kuva!

Liity AVAn faniksi Facebookissa!


Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja