Hurjat halkiot paljastavat pintaa – mautonta vai tyylikästä?

Lähiaikoina punaisella matolla on nähty liuta hurjaakin hurjempia halkioita. Hyvän maun rajoilla keikkuvat reidenpaljastajat ovat saaneet paljon huomiota. Ovatko pitkälle reiteen asti yltävät halkiot mauttomia vai rohkeita?

Maailmantähdet ympäri maailmaa ovat viime aikoina valinneet ylleen iltapukuja, joiden halkiot yltävät pitkälle reiteen. Helmi kokosi galleriaan parhaat palat loppukevään ja alkukesän rohkeista halkioista.

Halkioiden käyttö on taitolaji

Halkioiden kanssa on oltava tarkkana, vaikka sääret olisivatkin kuin uimapukumallilla. Rohkea leikkaus ei anna nimittäin mitään anteeksi.

Jos halkio paljastaa jotain muuta kuin sääret, on asumoka taattu. Tästä syystä iltapuvun halkiota on syytä arvioida kriittisesti ja kursia hieman kokoon miettimättä, jos liika paljastavuus pistää silmään.

Kun halkio on oikean mittainen, on lopputulos tyylikäs, eikä pelkoa turhasta paljastelusta tarvitse kantaa koko iltaa. Aistillisen vilautuksen ja mauttoman paljastuksen välillä on nimittäin vissi ero.

Halkio tuo klassiseen asuun syvyyttä

Eritoten klassisiin asuihin rohkeat halkiot tuovat kaivattua ulottuvuutta. Jos kaula-aukko ei ole erityisen avonainen, eikä mekon helma lyhyt, voi rohkea halkio pelastaa tylsän asun.

Aivan kuten asusteet, halkio on näyttävä yksityiskohta, joka vangitsee ihastelijoiden katseet. Tänä kesänä trendikkäimmät valitsevat ylleen kaulakorun sijaan mekon, jossa on huomiota herättävä halkio.

Mitä mieltä sinä olet; ovatko tähtien yllä nähdyt halkiot mauttomia vai tyylikkäitä? Kommentoi alle!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja