Mainos

Hurja tatuointitrendi – ihmiset peittävät itsensä musteella

Jos sosiaalisen median käyttäjiä on uskominen, Singaporesta lähtöisin oleva tatuointitekniikka on nousemassa seuraavaksi suureksi tatuointitrendiksi. 

Kuvapalvelu Instagram on viime aikoina täyttynyt kuvista, joissa ihmisten kehoa peittävät mustat, todella laaja-alaiset tatuoinnit. Nämä niin kutsutut blackout-tatuoinnit peittävät ihmisten kehoavaatteiden tapaan. Tatuoinnit saattavatkin ensisilmäyksellä näyttää kankaalta, kuten housuilta tai säärystimiltä. 

Vaatii monen tunnin työn

Instagramissa on jo lähes satatuhatta julkaisua hastagille #blackworktattoo. Tatuoijat kertovat ihmisten käyttävän tätä tekniikkaa etenkin vanhojen tatuointiensa peittämiseen.

Aivan nopeasti blackout-tatuoinnin tekeminen ei kuitenkaan käy, vaan se vaatii keskimäärin viisi useamman tunnin tatuointikertaa. Suuret tatuoinnit ovat myös vaikeampia poistaa, joten tatuointipäätöstä kannattaa pohtia tarkkaan. 

Newyorkilainen ihotautilääkäri Eric Schweiger muistuttaakin, että nämä tatuoinnit paranevat suuren kokonsa vuoksi hitaammin, jolloin arpeutuminen on todennäköisempää kuin pienimmissä tatuoinneissa. 

Seuraavat kuvat todistavat uutta trendiä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video:  Huomenta Suomessa vieraillut tatuointiartisti Niina Nyqvist kertoo, mistä ihmiset hakevat inspiraatiota tatuointeihinsa. 


Lähde: Foxnews 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.