Mainos

Huono päivä? 5 asiaa, jotka voit tehdä oman onnesi eteen vaikka heti

Pidätkö  universumia vihamielisenä vai ystävällisenä paikkana? Voit lisätä onnellisuuttasi välittömästi viidellä keinolla.

Asiantuntijoiden mukaan jopa 40 prosenttia onnellisuudestamme on omissa käsissämme. Huffington Post neuvoo, miten voit lisätä onnellisuuttasi välittömästi.

1. Käsittele maailmaa ystävällisenä sen sijaan, että käsittelisit sitä vihamielisenä

Jo tiedemies Albert Einsteinin kerrotaan sanoneen, että ihmiskunnan tärkein päätös on päätös siitä, pidämmekö universumia vihamielisenä vai ystävällisenä paikkana. Näkökulman valitseminen auttaa käsittelemään tilanteita: jos kuski kiilaa sinut ruuhkassa, päätä, että hän oli vain kiireinen tai eksyksissä – ei siis ilkeä, typerä tai kiusantekijä. Uusi näkökulma vähentää stressiä.

2. Päätä, että olet kiitollinen kolmesta asiasta

Kirjoita ylös kolme asiaa, joista olet kiitollinen. Tee se heti.

1:26

3. Päätä olla kiltti itsellesi

Puhu itsellesi yhtä kauniisti kuin puhuisit ystävällesi. Taistele negatiivista sisäistä puhetta vastaan positiivisilla ajatuksilla ja puheilla.

4. Päätä, ettet enää yritä ”olla onnellinen”

Onnellisuus syntyy tasapainoisesta elämästä, ei pakotetusta hymystä, joka ei saa livetä kasvoilta koskaan. Kanavoi vaivannäkösi toimintaan, joka tuo sinulle onnea.

5. Päätä, että aloitat puhtaalta pöydältä

Olemme kaikki tehneet asioita, jotka olisi voinut jättää tekemättä. Se ei tarkoita, että itsesyytösten ja katumisen täytyy kestää ikuisesti. Anna itsellesi anteeksi.

***

1:25

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.