Mainos

Huolehtii pennuista kuin oikea emo – koira adoptoi vastasyntyneet opossumit

Tämä sydämellinen koira osoittaa lajien välistä rakkautta huolehtimalla orvoksi jääneestä opossumipoikueesta.

Viime kuussa seitsemän pienen opossumivauvan emo joutui hyökkäyksen kohteeksi ja kuoli saamiinsa vammoihin. Onneksi vastasyntynyt pentue saatiin pelastettua hyväsydämisen ohikulkijan ansiosta. Pienten opossuminpoikasten silmät eivät olleet vielä edes avautuneet, kun Stepahanie Maldonado -niminen ohikulkija vei poikaset eläinsuojaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eläintensuoja oli kuitenkin niin täynnä, että uusia tulokkaita ei otettu vastaan. Poikaset löytänyt nainen ei jäänyt neuvottomaksi, vaan päätti viedä suloiset eläimet kotiinsa ja pitää niistä niin hyvää huolta kuin mahdollista.

Äidilliset tunteet heräsivät välittömästi

Poikasia tuli ruokkia kahden tunnin välein, ja silti oli epäselvää, selviäisivätkö poikaset ilman emon hoitoa. Tässä vaiheessa kuvaan astui naisen koira nimeltään Pretinha.

Koira tunsi välittömästi suurta kiintymystä opossuminpoikasia kohtaan, ja alkoi hoitaa niitä kuin omia pentujaan.

– On mukava nähdä, että hän huolehtii poikasista. Se on heidän kanssaan koko ajan, nuolee ja tarjoaa suojaa, Maldonado kirjoittaa Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pretinha näyttää kuvien perusteella nauttivan heränneistä äidillisistä tunteistaan. Ja mikä vielä uskomattomampaa, poikaset hyväksyivät koiran välittömästi emokseen. Ne kiipeilevät ja roikkuvat koirassa, aivan kuten opossumipennuilla on tapana roikkua emossaan. Pretinha on vienyt pentuja jopa kävelylle selässään, aivan kuten oikeatkin opossumiemot tekevät.

Pennut tulivat noin kuukausi sitten koiran elämään, ja ne ovat kasvaneet koiran ansiosta terveiksi ja vahvoiksi eläimiksi. Kun poikaset ovat kasvaneet tarpeeksi, Maldonado toivoo, että pennut voitaisiin palauttaa takaisin luontoon. Nainen toivoo, että pennut kuljettaisivat loppuelämänsä mukanaan rakkautta, jota heidän ottoäitinsä heille antoi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.