Hunksien Mauno : Naiset, puristakaa hellemmin

Scandinavian Hunksien Petri "Mauno" Ahonen kertoo naisfanien olevan välillä vähän liian innokkaita, mutta pitkä työhistoria miestanssiryhmän riveissä on opettanut miehelle oikean käyttäytymistavan tilanteessa kuin tilanteessa.

Radio Novan viikon miesvieras on Hunksien Mauno, joka tapaa työnsä puolesta tuhansittain naisia vuosittain.

- Viihdytämme ja esiinnymme heille, joten hirveän töykeä ei voi olla, mutta mitä enemmän humalassa nainen on, sitä helpompi on paeta tilanteesta, Mauno paljastaa.

Myös oma käyttäytyminen on syytä muistaa: Pahaa päivää ei saa näyttää asiakkaille, vaikka yleisö käyttäytyisikin huonosti.

- Vetäydyn mieluummin omiin oloihini, kun näyttäisin huonon päiväni muille, Mauno kertoo.

Humalaisilta faneilta kuulee joskus härskejäkin ehdotuksia, mutta Mauno kuittaa ne huumorilla.

- Kyllähän sieltä monenlaista runoa ja lorua on tullut, mutta härskeintä on varmasti se, kun nainen hyökkää suoraan haarojen väliin kiinni. Se voi jopa sattua. Tehkää naiset se hellemmin, Mauno nauraa.

Villien keikkojen ja naisfanien yhteensovittaminen vaimon kanssa ei tuota Maunon mukaan perheessä ongelmia.

- Vaimoni ottaa asian tosi hyvin. Olen tanssinut koko parisuhteemme ajan. Ei sillä ole väliä mitä toinen tekee työkseen, Mauno sanoo.

Kuuntele koko haastattelu:

Osa 1


Osa 2

Osa 3

Ehdota hyväntekeväisyyskohdetta

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotto on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen. Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa Heart to Heart - konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla, ja the Scandinavian Hunks valitsee sen, jonka auttamiseksi perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotot tänä vuonna ohjataan.

MTV3-Helmi

Lue myös:

    Uusimmat