Hunks-show: Onnekkaat fanit pääsivät Eskon ja Iiron käsivarsille

Scandinavian Hunks otti yleisönsä riehakkaalla Helmi-risteilyllä. Katso kuvat kuumasta showsta!

Helmen sinkkuristeilyllä koettiin kuumaa säpinää, kun Scandinavian Hunks otti yleisönsä laivan yökerhossa. Miesten energisestä showsta löytyi tietenkin virkapukuisia poliiseja, pilotteja ja palomiehiä. Kaksi onnekasta yleisön jäsentä pääsi mukaan Hunksien esitykseen.

Miesten tanssiessa ja lihasten vilahdellessa yleisö kiljui villisti, ja meininki yökerhossa olikin melkoinen.

– On ihanaa, kun pojat ovat aina niin hymyileviä ja selvästi nauttivat siitä mitä tekevät, esitystä seurannut Maria sanoo.

– Olen nähnyt Hunksit jo viisi kertaa ja aina he ovat yhtä kuumia. Mahtava show! Kyllä tätä kelpaa katsella, kertoo innokas fani Liisa.

Hunksien showssa olivat Helmen Sinkkuristeilyllä mukana Mauno, Iiro, Samuli, Matias ja Esko, joka tunnetaan myös Subilla nähdystä Martina ja Esko: Vauvakuumetta -realitysarjasta. Kesken Hunks-palomiesten kuuman esityksen Esko ja Iiro kantoivat kaksi onnekasta fania keskelle lavaa läheisempää esiintymistä varten.

Scandinavian Hunksit esiintyivät Helmen Sinkkuristeilyllä sekä torstaina että perjantaina. Torstain tavallisen shown lisäksi perjantaina yleisö sai tuntea historian siipien havinaa, kun Hunksit esittelivät ohjelmanumeroita kymmenvuotisen uransa varrelta.

Katso kuvat Scandinavian Hunksien showsta!

Lue myös:

    Uusimmat