Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hunajamarinoidut possunkyljykset ja ananaskerroskiisseli

Julkaistu 18.04.2005 06:00(Päivitetty 18.04.2005 13:32)

Hunajamarinoidut porsaankyljykset (4 annosta)

Porsaankyljykset

PorsaankyljyksetRuokala
  • 4 porsaankyljystä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 dl öljyä
  • 2 rkl soijaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria

Sekoita hunaja, öljy, soija, etikka ja rosmariini keskenään. Kaada marinadi kyljysten päälle ja anna maustua mielellään pari tuntia. Valuta marinadi pois ja aseta kyljykset uunivuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Parsakaali-peruna gratiini (4 annosta)

  • 6 perunaa
  • 1 parsakaali
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 rkl voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuullota perunat ja parsakaalit voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita kasvikset uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma. Paista 180 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ananaskerroskiisseli (4 annosta)

  • 5 dl vettä
  • 2 dl appelsiinimango- mehua
  • 1/2 dl sokeria
  • 3 rkl perunajauhoja
  • 1 ananas
  • 1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Sekoita kylmä vesi, mehu, perunajauhot ja sokeri kattilassa. Kuumenna seosta kokoajan sekoittaen kunnes se kiehahtaa. Kuori ananas ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Lisää ananaskuutiot kattilaan. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä kiisseli. Vatkaa vaahtoutuva vaniljakastike ja kokoa lasiin kerroksittain ananaskiisseliä ja vaniljavaahtoa.

Reseptit: Henri Alén / Ruokala

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • Eilen18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • Eilen16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • Eilen13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • Eilen11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi