Mainos

Hunajaiset kanapalat

  • 3 kananrintaa kuutioituna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 kananmunaa vatkattuna
  • jauhoja leivttämiseen
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl soijakastiketta

Kaada kanapalat kulhoon ja mausta. Uita niitä kananmunassa ja kierittele kunnolla jauhoissa. Ruskissa pannulla kuumassa öljyssä n. 15 min. Kääntele ahkerasti. Ota pannu levyltä ja ripottele kanapaloille suolaa ja pippuria. Sekoita hunajaan sinappi ja soijakastike. Valele sillä kanapaloja.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.