Humalikko törttöili liikenteessä Pöytyällä: Törmäsi risteyksessä pakettiautoon, teki U-käännöksen ja ajoi vielä päin kuorma-autoa

Poliisi sai ilmoituksen usean ajoneuvon kolarista Pöytyällä. Kolarit tapahtuivat kantatien 41 ja Kirkkotien risteyksessä eilen noin kello 8.15 aamulla. Asiasta kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Pakettiauto oli poliisin mukaan ajanut kantatietä 41 pitkin Huittisten suunnasta Turkuun päin, kun Kirkkotietä pitkin tullut toinen pakettiauto ajoi pysähtymättä suoraan risteykseen. Se törmäsi Huittisten suunnasta tulleen pakettiauton vasempaan kylkeen.

Risteyksessä on pakollinen pysäyttäminen -liikennemerkki. 

Törmäyksen jälkeen Huittisten suunnasta tullut pakettiauto ajautui vastaantulevan kaistan ylitse ja päätyi ojan pientareelle.

Törmännyt pakettiauto lähti ensimmäisen törmäyksensä jälkeen ajamaan takaisin Kirkkotietä pitkin, mutta tekikin U-käännöksen jakajan kohdalla ja ajoi uudestaan risteykseen pysähtymättä ja törmäsi vielä Turun suunnasta tulleen kuorma-auton takapyöriin.

Törmännyt pakettiauto vaurioitui pahoin ja pakettiauto jäi keskelle tietä.

Törmäilijä humalassa, syytetään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Törmännyttä pakettiautoa kuljetti 1990-luvulla syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies. Miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,5 promillea. 

Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti verikokeille sekä tarkistettavaksi sairaalaan. Kolarissa ei loukkaantunut kukaan. 

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen.

Lue myös:

    Uusimmat