Humalainen nuorukainen tyrkytti ovimiehelle avaimiaan hulvattomasta syystä – ei suostunut ymmärtämään erehdystään

Hulvaton video humalaisesta nuorukaisesta leviää Twitterissä. Videolla nuorimies yrittää tarjota baarin ovimiehelle avaimiaan henkkareina.

Ovimies tallensi hillittömän tapauksen videolle Pohjois-Englannin Wakefieldissä sijaitsevan yökerhon edessä.

Videolla Jack-niminen nuorukainen yrittää epätoivoisesti päästä yökerhoon tyrkyttäen ovimiehelle avaimiaan henkilöllisyystodistuksena. Vierellä hänen ystävänsä, Karl, yrittää takoa järkeä kaverinsa päähän: "Tuo ei ole henkilöllisyystodistuksesi", Karl hokee videolla.

18-vuotias Karl kertoo The Sunille, että oli taivutellut Jackia kanssaan ulos koko päivän. Vihdoin Jack oli suostunut ja parivaljakko oli aloitellut iltaa korillisella olutta.

Jack heitettiin kuitenkin ulos yhdestä yökerhosta, ennen kuin hän päätti yrittää sisään toiseen paikkaan – avaimiaan näyttäen.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ovimies kuittailee silminnähden humalaiselle Jackille armotta. Sen sijaan, että tämä kertoisi Jackille, ettei hän näyttänyt henkilöllisyystodistustaan, ovimies nostelee avainnipun eri avaimia ja avaimenperää, kyselee Jackin syntymäaikaa ja toteaa epäilleen, ettei "henkilöllisyystodistuksen" kuva näytä häneltä laisinkaan. "Olen ajellut hiukseni", Jack perustelee.

Ei liene yllätys, ettei Jack päässyt enää yökerhoihin sisään sinä iltana.

Twitterissä jaettua videota on katsottu jo 2,75 miljoonaa kertaa ja sillä on 130 000 tykkäystä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat