Huippusuosittu Love Island Suomi tulee taas – Shirly Karvinen kertoo ohjelman menestyksen salaisuuden: "Sitä suomalaisilta normaalisti on odotettu"

Juontaja Shirly Karvisella on selkeä mielipide siitä, mikä on Love Island Suomen huippusuosion salaisuus. 

Kiivas odotus päättyy pian, kun Love Island Suomi -sarjan toinen kausi saa alkunsa. Ohjelman ensimmäinen kotimainen kausi nousi valtavaksi ilmiöksi Suomessa syksyllä 2018 ja uusia saarelaisia odotetaan saapuvaksi Espanjan auringon alle kuin kuuta nousevaa. 

Ohjelman juontaja Shirly Karvinen niin ikään odottaa kuvausten alkamista innolla. Viime vuonna Karvinen aloitti televisiojuontajan uransa toden teolla Love Islandin parissa, joten hänellä itsellään on erityinen suhde ohjelmaan. Tällä kaudella Karvinen kertoo saapuvansa Espanjaan entistä itsevarmempana juontajana. 

– Tottakai olen edelleen aloitteleva tekijä periaatteessa, mutta silloin sitä varsinkin olin. Kaikki oli uutta, ohjelmakonsepti oli uusi ja kaikki vähän haki paikkaansa. Nyt on opittu viime vuodesta ja olen kasvanut juontajana sekä ihmisenä taas vuoden verran.

Love Islandissa on Karvisen mukaan yksi tietty asia, joka tekee siitä erityisen ja on edesauttanut sen suurta suosiota. Karvisen mielestä on erittäin raikasta, ettei alkoholi näyttele suurta roolia ohjelmassa. 

– Mun mielestä oli ihan mahtavaa nähdä, ettei sitä alkoholia ja sekoilua tarvittu, mitä suomalaisilta normaalisti on odotettu. Suomalaiset osaavat heittäytyä tunteiden vietäviksi, meillä todella on sellaiset ja ilmaisemme niitä. 

Karvisen mielestä katsoja pääsee todella myötäelämään villan asukkaiden tunteita, joihin useat osaavat samaistua. Rakkauden kaipuu on Karvisen mukaan asia, joka koskettaa lähes tulkoon jokaista. 

– Se on niin samaistuttava ohjelma ja semmoinen, että elät villassa olevien sinkkujen kanssa sitä. Ei tarvitse olla semmoista, että katsoo toinen silmä kiinni, että vitsit kun nuo sekoilevat kännipäissään. 

Love Island Suomeen on mahdollista hakea mukaan koko kauden ajan, sillä pudonneiden sinkkujen tilalle saapuu uusia ihmisiä loppuun asti. Saarelle saapuvat ensimmäiset sinkut on jo valittu, mutta Karvinen kannustaa edelleen hakemaan mukaan, mikäli ajatus yhtään kutkuttaa mieltä. 

– Välillä pitää tehdä rohkeita päätöksiä ja lähteä mukavuusalueen ulkopuolelle. Välillä pitää hypätä tuntemattomaan ja kyllä se tuuli normaalisti aina kantaa siellä. 

– En ole kuullut yhdeltäkään kilpailijalta, että olisivat jollain tavalla katuneet sitä. 

Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 19.8. klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat