Huippustylisti Rachel Zoe: Itkin kun sain tietää odottavani poikavauvaa

Maaliskuussa potran poikavauvan maailmaan synnyttänyt Rachel Zoe avautuu äitiydestä ja omasta reaktiostaan saadessaan tietää, että suunnitelmat tyttövauvasta eivät toteutuisikaan.

Julkkisten stylisti Rachel Zoen, 40, puheista voisi ymmärtää hänen olevanepäpätevä äidiksi. Tosi-tv-ohjelmassaan Zoe paljasti itkeneensä viikon tai kaksi saadessaan tietää, että odotti poikavauvaa tytön sijaan.

– Minulla on aina ollut suunnitelmissa saada tyttövauva, hän kertoi ohjelmassa.

Stylisti tyytyi kohtaloonsa pian sen jälkeen kun tajusi millaisiin ihaniin asuihin hän voisi poikansa pukea. Suunnitelmissa on tehdä pojasta täysin isänsä kopio.

– Poika ei ole mikään nukke, Zoen mies Rodger Berman kuitenkin muistuttaa.

Maaliskuussa syntyneellä poikavauva Skylarilla on nuoreen ikäänsä verrattuna jo pino merkkivaatteita. Berman ei kuitenkaan ole täysin vakuuttunut tuoreiden vanhempien hoivaamistaidoista.

– Ainoa elävä olento, jota olemme hoitaneet oli koira. Senkin Rachelin vanhemmat ottivat huostaansa, koska emme olleet sopivia hoitamaan sitä.

Tällä viikolla Zoe esiintyi miehensä ja poikansa kanssa yhdessä keskusteluohjelmassa Live With Regis and Kelly. Stylisti, joka pudotti raskauden tuomat kilot parissa viikossa, kertoi että hän hyväksyi ajatuksen poikavauvasta aivan raskauden viime hetkillä.

– Huomasin olevani valmis äidiksi vasta, kun poikamme syntyi. Nyt en voisi kuvitellakaan elämää ilman lastamme.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja