Huippumallin niskaan sataa kritiikkiä: ”Hän on kuin luuranko”

Menestynyt huippumalli Bella Hadid on monen mielestä aivan liian laiha.

VIDEO: Bella Hadid näytti ennen terveemmältä

Yhdysvaltalainen huippumalli Bella Hadid on joutunut myrskyn silmään esiinnyttyään uudessa Love Magazinen videossa. Siinä 22-vuotias Hadid poseeraa kameralle lantion kaaren paljastavassa uimapuvussa, joka korostaa mallin silmiinpistävää laihuutta.

Sosiaalisen median käyttäjät kritisoivat muun muassa Victoria’s Secretin näytöksissä esiintyneen mallin laihuutta kiivaasti.

– On surullista, että hän puhuu itsensä hyväksymisen tärkeydestä, vaikka näyttää aivan kuihtuneelta, yksi Instagram-seuraajista kirjoittaa.

Toisen kommentoijan mukaan Hadid antaa nuorille tytöille järkyttävän huonoa esimerkkiä näyttäessään kaikkea muulta paitsi terveeltä. Myös puolustajia löytyy, sillä osa faneista kokee mallin ulkonäön olevan tämän oma asia.

Hadid itse on kommentoinut terveydentilaansa paremmaksi kuin koskaan. Hänellä diagnosoitiin Lymen tauti teini-iässä vuonna 2012.

– Tunnen oloni terveemmäksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Jokaisen vartalo on yksilöllinen ja reagoi eri tavoin treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Syön edelleen mitä haluan, mutta en joka päivä pizzaa, Hadid näpäyttää.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat