Huippumalli paljastaa: Tytär syntyi takapihalle!

Maybelline-mainoksista tuttu huippumalli Josie Maran joutui kovan paikan eteen, kun viimeisillään raskaana olevan kaunottaren lapsivedet menivät tämän keskustellessa anopin kanssa perheen maatalolla.

Van Helsing -elokuvasta tuttu ja oman kosmetiikkasarjankin lanseerannut Josie Maran, 34, synnytti hänen ja aviomies Ali Alborzin toisen tyttären, Indin, takapihallaan heinäkuussa. Maran kipusi lasten puhallettavaan uima-altaaseen synnyttämään, kun lapsivedet menivät perheen maatalolla Pennsylvaniassa.

– Olin seisomassa maataloni portailla jutellen Alin äidin kanssa, kun lapsivedet menivät. Aloin välittömästi kikattaa ja olin jännityksestä sekaisin, koska tapaisin uuden vauvani. Pian istuin lasten puhallettavassa uima-altaassa takapihallani kätilöiden, perheen ja ystävien ympäröimänä. Rakas aviomieheni oli altaassa kanssani kannustaen minua ja kertoen minulle, että olen vahva, kykenevä ja kaunis, Maran kirjoitti People.comin blogissaan.

Maranin ja Alborzin vanhempi tytär Rumi Joon ilahdutti äitiään synnytyksen aikana tanssahtelemalla ja tekemällä äidilleen kruunuja apiloista. Hän jopa tarjoili keksejä vieraille.

– Kun ponnistin, hän antoi minulle paljon pusuja auttaakseen minua... Ilmassa ei ollut muuta kuin rakkautta ja olen varma, että se auttoi Indiä löytämään tiensä syliimme vain neljässä tunnissa.

Jos ei takapihalla synnyttämisessä ollut yllätystä tarpeeksi, sitä tarjoili vauvan sukupuoli. Synnytykseen asti malli oli luullut odottavansa poikaa.

– Olimme ensin järkyttyneitä siitä, että hän oli tyttö – olin luullut odottavani poikaa! Se hetki oli kaunis muistutus siitä, ettemme tiedä tai kontrolloi kaikkea, kaunotar kirjoittaa.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Splash News

Lähde: femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja