Huippukokki vinkkaa mitä syödä elokuun ja rapujuhlien aikaan

Lapin Kulta Solar Kitchen Restaurantin kokki Antto Melasniemi paljasti Makuja.fi:lle suosikkivaihtoehtonsa valmistettavaksi muun muassa rapujuhlien aikana.

Rapujuhlien aikana mies pyrkii panostamaan enemmänkin rapujen määrään kuin itse pääruokiin. Kokki on erityisen mieltynyt myös Ruotsin hovin suosikkijuustoksi lukeutuvaan västerbotten-juustoon.

– Suosittelen kokeilemaan västerbotten-juustoa suomalaisten rapujen kanssa, Melasniemi ehdottaa yhdeksi rapujuhlien ruoka-annokseksi.

Elokuun aikana mies kehottaa suomalaisia testaamaan hauen ja ahvenen valmistamista erilaisiksi ruoka-annoksiksi.

– Ahven on nyt tällä hetkellä tosi hyvä. Se on kaloista aivan loistava vaihtoehto, Antto Melasniemi vinkkaa Makuja.fi:n lukijoille.

Lapin Kulta Solar Kitchen Restaurantin kokki vihjaisee myös, että villivihannekset ja omenat kannattaa hyödyntää sesongin aikana. Villivihanneksiin lukeutuu muun muassa nokkonen, voikukka, korvasieni ja huhtasieni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja