Huikea tähtikattaus paljastettiin! Tässä ovat Tuttu Juttu Show'n pariskunnat

Suomalaisille vuosina 1992–2002 tutuksi tullut ja huippusuosituksi kasvanut Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. 

Tuttu Juttu Show'ssa nähdään syksyllä 2019 useita julkisuudesta tuttuja pariskuntia. Mukana ohjelmassa ovat muun muassa vastikään avioituneet Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko-Kanerva sekä Jutta ja Juha Larm.

Lämminhenkisessä ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, jonka uutena juontajaparina aloittaa suosikkijuontaja Susanna Laine.

Nämä pariskunnat nähdään tulevana syksynä Tuttu Juttu Show'ssa:

Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko-Kanerva

Ilkka Kanerva on Suomen eduskunnassa pisimpään istunut kansanedustaja. Elina Kiikko-Kanerva työskentelee sovellusasiantuntijana. Pariskunta avioitui 20 vuoden yhdessäolon jälkeen kesällä 2019.

Jutta Larm (ent. Gustafsberg) ja Juha Larm (ent. Rouvinen)

Jutta Larm on suomalaisille tuttu yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja, joka on esiintynyt useissa tv-ohjelmissa. Juha Larm toimii yritysjohtajana ja järjestää yhdessä Jutan kanssa hiljentymisen retriittejä ja luentoja. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018, jolloin he ottivat käyttöön Juhan äidin suvusta tulleen sukunimen Larm.

Saara Aalto ja Meri Sopanen

Saara Aalto on laulaja, ja hän on esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa ja edustanut Suomea muun muassa Euroviisuissa. Puoliso Meri Sopanen toimii Saaran managerina. Pariskunta on kihloissa.

Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen

Kerttu Niskanen on maastohiihtäjä, joka on ansioitunut myös kansainvälisissä kisoissa. Pariskuntaa yhdistää rakkaus samaan urheilulajiin, sillä myös Juho Mikkonen on maastohiihtäjä.

Linda Wiklund ja Mikko Nousiainen

Linda Wiklund ja Mikko Nousiainen työskentelevät molemmat näyttelijöinä. Pariskunta avioitui vuonna 2017, ja heillä on kesällä 2019 syntynyt poika.

Eva Biaudet ja Thomas Forsström

Eva Biaudet on kansanedustaja. Hänen puolisonsa Thomas Forsström työskentelee Svenska Teaternin markkinointipäällikkönä

Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki

Kalle Lamberg on suomalaisille televisiosta tuttu näyttelijä, joka on nähty muun muassa Possessa. Lambergin puoliso Maria Mattelmäki työskentelee viittomakielen tulkkina. Pariskunta on kihloissa.

Mira ja Henri Potkonen

Mira Potkonen on kilpanyrkkeilijä, joka pitää hallussaan Euroopan mestarin titteliä. Miran puoliso Henri Potkonen työskentelee yrittäjänä. Pariskunta on naimisissa, ja heillä on kaksi tytärtä.

Ohjelmaan saapuu vieraiksi myös muita pirteitä pariskuntia eri puolelta Suomea: Oulusta, Sipoosta, Espoosta, Järvenpäästä, Mikkelistä, Hyvinkäältä ja Helsingistä.

Tuttu Juttu Show syksyllä MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja