Huikea maalivire! Huuhkajien Joel Pohjanpalo pommitti kaksi osumaa – hyökkääjän tilastot komeaa luettavaa

Lainaseurassaan Hamburger Sport-Vereinissa pelaava suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo iski kaksi maalia, kun HSV juuttui 3–3-tasapeliin Holstein Kieliä vastaan.

25-vuotias Pohjanpalo vei joukkueensa kahdesti johtoon ja 3–2-osumallaan tiukasti voitonsyrjään kiinni, mutta HSV möhli ottelun lisäajalla ja päästi Kielin iskemään tasoituksen.

Pohjanpalon maalivire viime aikoina on ollut huikea. Viidessä viime ottelussa maajoukkuekärki on osunut viidesti.

Leverkusenista lainatun Pohjanpalon kokonaissaldo Hampurissa on kymmenen ottelua ja seitsemän maalia. 556 peliminuutissa hän on tarvinnut keskimäärin vain 79 minuuttia jokaista maalia kohden.

Pohjanpalo katsoi omiensa sulamista penkiltä. Hän saapui vaihtoon 76. minuutilla.

– Minun on sulateltava tätä ensin. Tämä ärsyttää minua suunnattomasti. Lopussa emme enää pelanneet jalkapalloa, vaan heitimme vain pitkiä palloja, HSV:n päävalmentaja Dieter Hecking manasi Skyn haastattelussa pelin jälkeen.

Voitto olisi nostanut HSV:n 2. Bundesliigassa toiseksi eli suoran nousijan paikalle ohi Stuttgartin. Eroa on kaksi pistettä.

HSV:llä on neljä ottelua aikaa kivuta kahden parhaan joukkoon. Kolmanneksi sijoittunut karsii. Perjantaina edessä on vierasmatka Dresdeniin.

Lue myös:

    Uusimmat