Huhu: Applelta uusi 4,7 tuuman iPhone-malli keväällä 2020 – ”päivitetty iPhone 8”

Applen huhutaan esittelevän keväällä 2020 uuden iPhone 8:n tavoin 4,7 tuuman näytöllä varustetun iPhone-mallin.

Taiwanilaisen Economic Daily Newsin lähteiden mukaan ”päivitetty versio iPhone 8:sta” sisältäisi Applen seuraavan A13-järjestelmäpiirin, aiempaa tarkemman Full HD -tarkkuuden LCD-näytön ja uusia piirilevykomponentteja. Kameroita puhelimessa olisi yksi takana, kuten iPhone 8:ssakin. Tallennusmuistia voisi olla 128 gigatavua. Myynti voisi alkaa maaliskuussa 2020 suunnitelmien mukaan.

Uudella päivitetyllä iPhone-mallilla Apple parantaisi iPhone-valikoimansa kilpailukykyä sen keskihintaluokassa eli noin 600-700 euron hintaluokassa.

Mikäli uusi iPhone säilyttää iPhone 8:n designin, tulisi siinä esimerkiksi säilymään myös Touch ID -sormenjälkitunnistus uusimpien iPhone X -sarjan mallien Face ID -kasvojentunnistuksen sijaan.

Economic Daily News on Apple-huhujen lähteenä keskinkertainen – myös vääriä tietoja on matkan varrella kuultu, mutta luonnollisesti myös suunnitelmat lopullisesta mallistosta elävät koko ajan, mikä voi aiheuttaa virheitä raportiten ja lopullisen toteutuman välillä.

Varsinaisesti tämänpäiväisessä huhussa ei mikään yksityiskohta vaikuta mahdottomalta, vaan kaikki on melko järkeenkäypää – ja voi näin ollen olla totta.

Lue myös:

    Uusimmat