Huh mitä julkkiskoteja – rumia ja epäkäytännöllisiä

Monia hulppeita julkkiskoteja on hanka myydä eteenpäin. Ylimitoitetut hintapyynnöt eivät suinkaan ole suurin ongelma.

Moni julkkiskoti on liian ruma tai epäkäytännöllinen, jotta se täyttäisi tämän päivän asumiskriteerit. Ongelmana on International Listings -verkkosivuston mukaan se, että rahalla mässäävät julkkikset rakennuttavat kodeistaan niin "oman näköisiään", etteivät ne käy kaupaksi potentiaalisille ostajille.

Britney Spearsilla on viimevuosina ollut yksityiselämänsä lisäksi epäonnea myös asuntomarkkinoilla. Nainen osti Malibun kotinsa vuonna 2004 lähes 7 miljoonalla dollarilla. Spearsin kotia on kritisoitu muun muassa siitä, että se on liikaa Spearsin ja hänen entisen miehensä, Kevin Federlinen näköinen, ja on lisäksi ylihinnoiteltu. Katso kuvat!

Talon potentiaalisille ostajille on ollut myös liikaa se, että joka huoneesta löytyy baari. Myös entisen tenniskentän päälle on rakennettu ylellinen baari.

John Travoltan koti näyttää lentokoneterminaalilta, ja on rakennettu juuri miehen omaa lentokonetta varten. Mies perheineen pääsee siis suoraan lentokentälle kotioveltaan. Intlistings-sivusto vitsaileekin sillä, että Travoltan näyttelijävaimo Kelly Preston tietää aina, milloin John on kotona, sillä olohuoneesta on näkymä lentokoneen parkkipaikalle.

Tuottaja Aaron Spellingin leski, näyttelijä Tori Spellingin äiti Candy Spellin asuu valtavassa 123 huoneen asunnossaan Los Angelesissa -yksin.

Hotellin kokoisessa kompleksissa on jopa oma huone lahjojen paketoimista varten.

Huhut kertoivat vuonna 2006, että Candy olisi myymässä taloa, mutta nainen on viitannut kintaalla huhuille ja vakuuttanut asuvansa yli sadassa huoneessaan yksin.

Kuva: GettyImages

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja