Huawei-pomo: Ohitamme Applen 1-2 vuodessa – lupaa paljon kilpailijoita parempaa kameraa

Huawei ei esitellyt uusia puhelimia Mobile World Congressissa, vaan niiden vuoro on 27. maaliskuuta. Yhtiön toimitusjohtaja Richard Yu kuitenkin hehkuttaa, että tulevat P20-puhelimet tulevat olemaan huippuluokan laitteita. Asiasta uutisoi CNBC.

Richard Yu kertoo, että Huawei P20 tulee olemaan parempi puhelin kuin yli tuhannen euron iPhone X. ”Ohitamme Applen älypuhelinmyynnissä seuraavien 1-2 vuoden aikana”, Richard Yu väittää. Yhtiö voi hyvinkin ohittaa Applen kappalemääräisessä myynnissä, mutta rahassa laskettuna Applea ei helposti ohiteta.

Samsungin Huawei uskoo ohittavansa 4-5 vuoden kuluessa. ”Ennemmin tai myöhemmin me tulemme olemaan numero yksi markkinaosuuksissa”, Yu väittää.

Richard Yu lataa myös kovat odotukset Huawei P20 -puhelimien kameroihin. ”Meillä on todella iso innovaatio kamerateknologiassa. Kamera tulee olemaan paljon parempi kuin muissa puhelimissa”, Richard Yu hehkuttaa. Kyseessä lienee Huawei P20 Pro / Plus -mallin triplakamerajärjestelmä. ”Kameramme ei ole vain hieman parempi, se on paljon parempi”, Yu kertoo.

Odotukset P20-puhelimien kameroista nousivat Huawein toimitusjohtajan kommenttien jälkeen. Huhut eivät vielä kertoneet, miten Huawei aikoo hyödyntää triplakamerajärjestelmäänsä. Tähän saamme vastauksen kuitenkin melko pian.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja